fbpx
  1. Home
  2. Tips Untuk Usahawan
  3. Artikel Sampul Duit Raya
  4. Sampul Duit Raya Premium

Sampul Duit Raya Premium

Tuan Puan pernah dengar tentang sampul duit raya premium? Atau mungkin Tuan Puan pernah menggunakan sampul duit raya jenis ini? Macam mana rupa sampul duit raya premium ini agak-agaknya ya?

“Bukan sampul duit raya ni rupa dia sama je ke, Min?”

Eh, tak semestinya tau! Sampul duit raya ni ada dalam pelbagai rupa dan bentuk, daripada yang biasa-biasa sehinggalah ke premium. Di FLEXISPRINT, sampul duit raya ini juga dikenali dengan nama sampul duit raya eksklusif.

Memandangkan FLEXISPRINT ada menyediakan perkhidmatan dan servis cetakan bagi sampul duit raya premium ini, jadi jom kita lihat terlebih dahulu proses di belakang tabir percetakan sampul duit raya eksklusif ini.

Sampul Duit Raya Eksklusif Khas untuk Usahawan yang Inginkan ‘Kemasan Emas’

Setiap tahun, FLEXISPRINT akan menerima tempahan sampul duit raya premium dan eksklusif daripada pelbagai jenis syarikat yang menginginkan ‘kemasan emas’ pada sampul duit raya mereka.

Biasanya, sampul duit raya eksklusif ini akan ditempah oleh usahawan-usahawan, khususnya yang ingin memperluaskan teknik marketing atau branding syarikat mereka.

Untuk pengetahuan semua, membuat branding atau marketing melalui sampul duit raya ini merupakan salah satu cara terbaik dalam mempromosikan perniagaan secara tidak langsung, memandangkan ia merupakan salah satu komponen terpenting sebelum dan semasa sambutan perayaan Hari Raya Aidilfitri.

 

Sampul duit raya premium adalah dihasilkan melalui sentuhan yang lebih eksklusif dan istimewa, berbanding sampul duit raya biasa!

Oleh itu, kepada para usahawan di luar sana yang inginkan ‘kemasan emas’ pada sampul duit raya anda di samping ber-marketing dan ber-branding, Tuan Puan bolehlah menempah sampul duit raya eksklusif ini bersama FLEXISPRINT hari ini juga. Untuk melihat katalog, Tuan Puan boleh klik di sini.

 

Keistimewaan Sampul Duit Raya Eksklusif FLEXISPRINT

 

Sampul duit raya cantik

Salah satu keistimewaan sampul duit raya kami ini adalah, ia terhad untuk setiap design yang ditempah atau dihasilkan. Ini bermaksud, design tersebut tidak akan dikeluarkan lagi untuk tahun-tahun yang akan datang. Eksklusif kan?

Design yang dihasilkan juga hanya akan digunakan pada waktu itu sahaja, dan tiada sebarang ‘repeat order‘ akan diterima oleh pihak FLEXISPRINT selepas itu.

 

Dari segi saiznya pula dikategorikan sebagai istimewa kerana, sampul duit raya eksklusif FLEXISPRINT ini turut menggunakan sizing yang lebih besar, berbanding sampul duit raya biasa. Ia akan dihasilkan mengikut saiz yang Tuan Puan inginkan mengikut citarasa tersendiri.

Selain itu, sampul duit raya premium kami telah didatangkan khas bersama kotak tau! Jadi, setiap pelanggan yang membuat tempahan sampul duit raya ini akan memperoleh sebuah packaging berbentuk kotak yang eksklusif.

 

Pelanggan juga boleh meletakkan logo syarikat sendiri pada kotak dan sampul duit raya. Secara tidak langsung, ia akan menjadikan sampul duit raya kelihatan lebih eksklusif, mahal dan mewah.

 

Tawaran Hebat untuk Sampul Duit Raya Premium FLEXISPRINT

 

1) Pelbagai texture yang boleh dipilih

 

Di Flexisprint, kami menawarkan sampul duit raya dengan texture premium, di mana Tuan Puan boleh membuat tempahan dengan kuantiti serendah 100 pieces sahaja.

Material fine linen yang digunakan bagi sampul duit raya ini amat sesuai untuk mereka yang tidak sukakan material licin berkilat seperti yang selalu kita lihat atau dapatkan di mana-mana pusat percetakan. Namun, jika Tuan Puan sukakan material licin pun ada juga disediakan. Jadi, Tuan Puan jangan risau ya!

 

2) ‘Kemasan emas’ – Custom design

Kemasan emas pada sampul duit raya pula sudah semestinya akan menampakkan sampul duit raya terlihat lebih elegant dan mewah. Kemasan emas pada sampul duit raya ini biasanya ditempah oleh syarikat-syarikat yang berurusan dengan VIP, ataupun syarikat yang ingin membuat branding mahupun marketing.

Sampul duit raya premium dikatakan eksklusif kerana adanya kemasan emas yang digunakan pada sampul. Kemasan emas ini juga boleh dibuat bagi mereka yang berminat untuk tempah sampul duit raya premium secara custom design. Untuk menambah kemasan emas pada sampul duit raya, Tuan Puan juga mempunyai tiga pilihan saiz untuk dipilih.

Sebagai contoh, jika Tuan Puan inginkan saiz yang besar, boleh ambil saiz MP104. MP104 ini didatangkan dengan bentuk menegak iaitu memiliki kelebaran 85mm dan tinggi 167mm.

 

 

Jom Ketahui Lokasi FLEXISPRINT

Di Flexisprint, Tuan Puan tidak perlu risau kerana kami beroperasi melalui dua cara iaitu,

 

    1. Tuan Puan boleh menempah secara dalam talian melalui website FLEXISPRINT untuk servis yang lebih pantas dan mudah. Atau;
    2. Tuan Puan boleh terus walk-in ke FLEXISPRINT yang terletak di Shah Alam Seksyen 2 dan Seksyen 13.

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

Tel: +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

https://g.co/kgs/63RYZm
Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5.

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor.

Tel : +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

https://goo.gl/maps/n2FaK5fTXU82
Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31.

 

Tempah Bila-bila Masa Sahaja di FLEXISPRINT

Aidilfitri 2023 semakin hampir, jadi jom dapatkan servis cetakan sampul duit raya bersama FLEXISPRINT dengan kadar segera okay?

Untuk menempah atau mendapatkan info lanjut tentang sampul duit raya premium ini, Tuan Puan boleh klik di sini untuk berhubung dengan Sales Team FLEXISPRINT secara terus.

Untuk mendapatkan design-design terkini cetakan sampul duit raya pula, Tuan Puan boleh terus ke website kami. Jom buat pilihan bijak bersama FLEXISPRINT!

 

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0