fbpx

Selamat Hari Guru, Terima Kasih Cikgu!

Hari guru adalah hari yang istimewa bagi semua guru di dunia dan hari untuk memperingati jasa cikgu yang bersusah payah mengajarkan kita dengan ilmu yang bermanfaat. Mesti kita akan beri hadiah kepada guru kita sebagai tanda terima kasih dan tanda menghargai guru kita. Maka, kami FLEXISPRINT mengeluarkan produk yang comel dan berbaloi untuk diberikan kepada guru anda.

guru

HADIAH MURAH DAN COMEL UNTUK GURU

Anda pernah dengar fridge magnet? Fridge magnet tu yang kita letak 1 barang terlekat di peti ais anda. Kami mengeluarkan fridge magnet yang bertemakan hari guru yang comel-comel dan cantik-cantik. Dengan size 5.5cm ini, sesuai tidak besar dan kecil sangat untuk dilekatkan di peti ais. Kami telah publish kan di >> Shopee << dan >> Tiktok << Shop kami. Jamgan risau, banyak pilihan design yang boleh anda pilih untuk diberikan pada guru anda.

guru

Kami juga ada mengeluarkan bookmark untuk diberikan pada cikgu. Bookmark ini boleh cikgu gunakan untuk menanda muka surat buku yang guru gunakan. Di >> Shopee << dan >> Tiktok << kami, kami tawarkan 1 set bookmark akan dapat 8pcs dengan 2pcs setiap design. Harga pun murah dan berbaloi sangat. Dah la murah, dapat banyak pula tu. Mesti cikgu akan rasa happy bila dapat bookmark ni. Jom tengok design-design untuk bookmark ni.

guru

Ada juga produk yang lain seperti cawan hari guru, paper bag hari guru juga kami ada jual. Anda boleh check di shopee dan tiktok shop kami. Walaupun simple, tapi sangat berbaloi dan mudah digunakan.

Nak order di website kami pun boleh, klik link kami untuk order barang dan beri pada guru kesayangan anda. Mesti mereka sangat menyukainya.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0