fbpx

Peminat Meme

Meme sudah tidak asing lagi di kalangan remaja mahupun kanak-kanak di zaman ini. Sebenarnya meme itu apa ye? Meme adalah sebuah gambar atau video yang biasanya bersifat lawak dan mudah diviralkan.

Dan kebanyakan yang viral di sosial media seperti tiktok adalah kucing. Haiwan yang sangat comel dan menjadi kegemaran ramai. Tingkah laku kucing yang comel dan lawak itu sangat mudah untuk viral dan dijadikan meme.

Ada juga yang menggunakan orang atau haiwan-haiwan yang lain, tetapi kucing juga yang paling memikat hati.

meme

Most Popular Cat Meme

Seperti gambar yang diatas ini, ramai yang menggunakan semula video kucing ini sebagai bahan jenaka. Dengan kecomelan kucing itu boleh mencairkan hati orang yang melihatnya.

Adakah anda inginkan meme yang telah menjadi trend dan viral ini sebagai keychain peribadi anda? Atau ingin memberikan keychain  ini sebagai hadiah hari jadi kawan atau keluarga anda? Jom checkout dengan FLEXISPRINT di shopee dan tiktok shop kami.

PILIHAN KEYCHAIN MEME DI SHOP KAMI

Ini adalah antara gambar-gambar meme yang kami pilih untuk dijadikan keychain. Jangan risau, keychain ini adalah ready stock dan apabila anda order, kami terus shipout pada hari yang sama atau keesokan harinya.

meme

Lihatlah customer kami ini. Mereka order keychain  dengan banyak dan boleh dijadikan koleksi. Yang paling popular mereka order kucing yang bergaduh ini dan kucing senyum lebar itu. Memang sangat comel kan?

Tunggu apa lagi? Jom order keychain viral trend ini dengan kami di >> shopee shop << atau di >> tiktok shop << kami. Jadikan keychain meme ini sebagai koleksi anda. Boleh gantung di kunci atau beg anda. Comel kan?

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0