fbpx

Persediaan Raya untuk Usahawan

usahawan

Kita sebagai orang yang berbisnes atau boleh dipanggil orang usahawan, pasti akan memikirkan cara untuk tingkatkan jualan lagi-lagi pada musin perayaan. Secara amnya jika kita sebut perayaan, pasti jualan itu memfokuskan produk yang berkenaan perayaan tersebut. Contoh hari raya, produk yang fokus adalah kuih raya, mercun, pakaian raya dan sebagainya. Sebagai seorang usahawan, pasti anda ingin produk anda di marketingkan sepanjang perayaan kan? Jom saya share beberapa produk yang boleh anda promosikan.

Untuk usahawan yang menjual makanan atau kuih raya, anda boleh buat sticker yang menarik bertemakan raya dan dilekatkan pada balang makanan anda. Design sticker mestilah dengan warna yang menarik perhatian, gambar yang sesuai dan info yang lengkap. Sekali pandang pasti akan ada yang terpikat untuk membelinya

usahawan

Untuk semua jenis usahawan. Usahawan makanan, usahawan pakaian, syarikat besar pasti akan ada sampul duit raya yang ingin diberikan untuk pelanggan mereka. Teknik ini juga boleh mengembangkan lagi marketing anda sepanjang musim raya. Pelanggan akan menggunakan sampul raya yang mereka dapat dari membeli produk anda.

usahawan

Produk ini juga dapat tarik minat pelanggan untuk singgah ke kedai anda. Sebagai contoh jika anda buat promosi hebat, jika anda membuat banner dan bunting ni, pelanggan akan nampak promosi anda dari jauh dan akan singgah ke kedai anda untuk melihat promosi yang anda tawarkan. Pastikan anda menggunakan design warna dan gambar yang menarik beserta tulisan yang sesuai dan jelas.

Terima kasih kerana membaca artikel ini sehingga habis. Di harapkan artikel ini dapat membantu serba sedikit untuk marketingkan perniagaan anda sepanjang hari perayaan. Untuk lihat harga dan produk kami, boleh lawati website kami di flexisprint.my. Disitu terdapat banyak lagi produk yang boleh bantu tingkatkan bisnes anda semua. Selamat berbisnes untuk semua usahawan di luar sana.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0