fbpx

Hadiah yang tak rugi untuk diberikan pada special one – cawan

Pernah tak anda runsing fikir nak beri hadiah apa yang boleh diguna pakai dan tak rugi untuk dibeli? Mesti la nak bagi yang terbaik kan lagi-lagi untuk special one kan. Jom baca artikel ni untuk kita bagi idea hadiah yang tak rugi untuk diberikan pada special one. Salah satunya adalah cawan.

hadiah

Ceramic Mug atau orang kita panggil cawan kaca yang warna putih mesti setiap rumah ada sekurangnya 1 cawan. Cawan kita gunakan untuk minum air dan melegakan tekak. Nak jadikan special, kita printkan gambar special atau kartun atau apa-apa yang penerima hadia itu suka. Mesti dia akan guna selalu cawan tu sebab cawan tu memang khas dia punya.

Nak tahu mana boleh beli cawan untuk bagi hadiah ni? Tak susah-sudah survey, Klik je button bawah ni untuk direct beli. Memang tak rugi beli dekat kami sebab kita wrap memang tebal dan akan sampai pada anda dalam keadaan baik. Jangan risau.

Kita ada 2 option untuk anda pilih. Own design & drawing portrait

Own design, kita print dari design anda sendiri. Design special dari hasil tangan anda sendiri untuk yang special one. Nak kita tambah ayat sikit-sikit boleh je.

hadiah

Drawing Portrait, kita kartunkan gambar dari anda. Tetapi ada terma dan syarat untuk kartunkan. Ramai yang pilih jenis ini sebab merasa lebih special kerana ada muka si dia. Mesti dia akan pakai cawan tu sebab rasa sangat special.

Jangan risau, kami bukan scammer tau. Ramai yang telah membeli dengan kami. Tengokla feedback mereka ni.

hadiah

om la apa lagi, order sekarang supaya hadiah ini sampai ke tangan si dia tepat pada harininya. Jom order di >> shopee << atau >> website << kami. Serious tak rugi tau.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0