fbpx

Shopping Bag : Non Woven Bag

Berbelanja di shopping mall atau super market, kebanyakkannya plastic barang atau shopping bag akan berbayar. Sekurangnya harga 1 plastic bag RM0.20. Kalau belanja banyak yang menggunakan 5 – 6 plastik bag, dah kena bayar RM1.20 macam tu. Berbaloi ke?

Ada juga yang memilih untuk pegang sahaja barang itu tanpa plastic. Dah susah nak bawa sebab nak berjimat dari bayar plastic bag. Nak tahu tak cara nak selesaikan masalah ini?

shopping bag

Jom pakai Non woven bag pengganti shopping bag anda. Beg ini bukan sahaja diperbuat dari kain, ia juga kalis air dan tahan lasak juga tau. Dari saiz kecil hingga besar semua ada. Dengan pelbagai warna yang menarik perhatian, mudah untuk masukkan barang-barang belanja anda. Tak perlu lagi nak bazir duit untuk bayar plastic bag.

KAT MANA NAK DAPATKAN SHOPPING BAG NON WOVEN BAG NI?

Anda boleh pergi ke kedai-kedai yang menyediakan shopping bag non woven bag sebagai menukaran plastic bag nya. Sebagai contoh di FLEXISPRINT. Kami memang akan beri anda non woven bag secara percuma sekiranya anda berbelanja barang dengan kami.

SHOPPING BAG BOLEH MARKETING SEPANJANG MASA

Syarikat-syarikat yang inginkan promosi brand anda secara percuma, boleh la print non woven bag dengan FLEXISPRINT dan berikan beg ini kepada pelanggan anda. Sudah semestinya pelanggan anda akan gunakan beg yang ada logo brand anda kemana sahaja. Ada yang jadikan beg telekung, beg shopping, beg pakaian dan sebagainya. Sepanjang perjalanan pelanggan itu, banyak mata-mata yang memandang pada beg yang ada logo anda itu. Bukan ke itu boleh menjadi promosi secara percuma kan dengan shopping bag ini.

Shopping bag

Tunggu apa lagi, jom print shopping bag non woven bag dengan FLEXISPRINT dengan cetakan yang kemas, harga berpatutan dan pilihan warna beg yang menawan.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0