fbpx

Abadikan Raya Anda Dengan Print Gambar Raya Besar

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat menyambut hari raya kepada seluruh rakyat Malaysia. Hari yang gembira bersama keluarga tercinta, sanggup meredah jem berjam-jam di jalan raya hanya untuk berkumpul dan berjumpa dengan ahli keluarga.

 

Sudah dikatakan berkumpul semua keluarga, semestinya ada sesi bergambar besama keluarga. Tak kan nak simpan gambar yang cantik tu di phone sahaja kan? Jom Abadikan Gambar Raya dengan Print Gambar Raya bersama FLEXISPRINT

gambar raya

Di FLEXISPRINT, kami ada 2 pilihan untuk anda. Print sahaja atau print bersama frame sekali. Untuk print sahaja, anda boleh beli di shopee shop kami dan print bersama frame boleh beli di website shop kami.

PRINT SAHAJA GAMBAR RAYA – SHOPEE

gambar raya

Untuk print sahaja, kami menggunakan material Photo Paper yang kalis air dan kalis calar. Sesuai untuk mereka yang nak beli sendiri frame yang cantik dan dilekatkan di dinding rumah. Kami menawarkan beberapa size iaitu size 8R, 10R, 11R, 12R, 14R, 16R dan 20R. Dengan kualiti ink yang terbaik, sesuai digunakan untuk jangka masa yang lama.

gambar raya

Anda boleh klik di sini > > GAMBAR RAYA < < untuk check harga dan membeli di shopee shop kami.

PRINT BERSAMA FRAME GAMBAR RAYA – WEBSITE

Untuk mereka yang tak tahu nak cari frame kat luar, anda boleh print gambar raya anda berserta dengan framenya sekali. Kami menawarkan material art canvas dan pvc canvas dan kami menggunakan frame kayu yang tebal dan kuat. Jika nak bandingkan harga antara pvc canvas dan art canvas, PVC Canvas lagi murah dari Art Canvas tetapi Art Canvas materialnya lebih eksklusif dan kesat berbanding PVC Canvas. Dua-dua material ini sangat tahan lama, tidak pudar color printingnya.

Anda boleh klik di sini > > GAMBAR RAYA < < untuk check harga dan membeli di website shop kami.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0