fbpx

Promosi Cetak Sampul Raya | Your Own Design!

Penggunaan sampul raya tidak pernah ditelan zaman. Justeru, sampul raya masih digunakan secara meluas sehingga kini. Ia bagaikan sudah menjadi satu adat tradisi masyarakat apabila menjelang Syawal. Tahukah anda bahawa terdapat promosi cetak sampul raya yang sedang giat dijalankan oleh FLEXISPRINT?

Penggunaan sampul duit raya ini tidak terbatas kepada masyarakat Melayu sahaja. Malahan, ia juga digunakan oleh masyarakat yang berlatar belakangkan pelbagai bangsa seperti Cina dan India. Admin percaya, pasti ramai yang sering kali mendengar mengenai “angpau”, betul? Angpau juga dikenali sebagai wang/hadiah yang dimasukkan ke dalam sampul untuk diberikan kepada individu sewaktu majlis tertentu. Ia juga berkaitan dengan sampul duit raya sebagaimana yang dilakukan oleh masyarakat Melayu.

 

Your Own Design – Sampul Duit Raya Giftbox

Kami mengalu-alukan anda untuk mencipta dan mereka corak dan warna yang diinginkan untuk menghasilkan sampul duit raya jenis giftbox yang cantik dan secured! Kali ni lebih best sebab anda boleh cetak sampul raya tersebut melalui promosi kami di FLEXISPRINT. Tambahan pula, sampul duit raya giftbox ini didatangi dalam saiz 240mm x 220mm dan menggunakan sejenis material 260 GSM Art Card 2 Side Coated.

Tempahan minimum untuk sampul duit raya ini adalah sebanyak 50 pcs. Anda juga boleh memilih untuk menambah lamination pada sampul duit raya bagi menghasilkan finishing yang berkilat (gloss) ataupun kasar (matte) pada permukaan sampul duit raya.

Anda berminat untuk mencipta sendiri corak pada sampul duit raya? Tekan pautan ini untuk membuat tempahan atau ingin mengajukan sebarang pertanyaan. Anda juga boleh memilih design yang direka khas oleh FLEXISPRINT sekiranya ketandusan idea untuk mencipta design. Mudah sahaja!

 

 

Tingkatkan Perniagaan dengan Pemberian Sampul Duit Raya!

Tahukah anda bahawa untuk memikat hati pelanggan agar tetap menjadi pelanggan setia adalah dengan memberikan corporate gift kepada mereka? Sampul duit raya adalah salah satu cara yang berkesan untuk melariskan jualan perniagaan, di samping terdapat beberapa kelebihan apabila sesebuah perniagaan memberikan sampul duit raya kepada pelanggan sebagai cenderahati. Antaranya, adalah seperti berikut:

1. Menghargai Pelanggan | Promosi Cetak Sampul Raya

Pemberian hadiah kepada pelanggan sedia ada mampu mengukuhkan perniagaan, kerana hadiah yang diberikan adalah sebagai tanda penghargaan atas sokongan yang telah mereka berikan dengan membeli barangan. Hal ini sudah semestinya memberikan kegembiraan kepada pelanggan, secara tidak langsung, pelanggan akan terus memilih barangan daripada perniagaan anda.

2. Melariskan Perniagaan dengan Jenama

Tahukah anda bahawa FLEXISPRINT membuat promosi cetak sampul raya yang bukan sahaja menyediakan khidmat mereka bentuk/corak, tetapi juga memberi peluang kepada anda untuk menambah logo/jenama perniagaan pada sampul raya mengikut kreativiti anda? Sehubungan itu, logo/jenama yang terdapat pada sampul raya yang diberikan kepada pelanggan itu, akan kerap dilihat oleh pengguna. Hal ini secara tidak langsung membantu pemasaran produk perniagaan anda untuk meningkat.

3. Menarik Pelanggan Baru | Promosi Cetak Sampul Raya

Tidak ada individu yang tidak menyukai hadiah. Begitu juga dengan pelanggan dalam dunia perniagaan. Pemberian hadiah/cenderahati kepada pelanggan dapat menarik dan mempengaruhi mereka untuk mencuba dan membeli barangan daripada perniagaan anda.

Hal ini dikatakan demikian kerana, pemberian hadiah seperti sampul raya ini, sudah cukup menggembirakan mereka dan secara tidak langsung membuat mereka tertarik dengan barangan yang ditawarkan. Pemberian hadiah kepada pelanggan juga tidak semestinya memerlukan kos yang tinggi. Pemberian sampul raya dengan corak yang menarik dan terdapat logo/jenama perniagaan kepada pelanggan pun sudah memadai.

Jom tonton video di bawah tentang kegunaan sampul duit raya kepada perniagaan.

Pilih jenis reka bentuk sampul raya yang anda minati seperti gambar di bawah untuk diberikan sebagai cenderahati:

 

 

 

Mari Kenali FLEXISPRINT

FLEXISPRINT adalah sebuah kedai percetakan yang tidak asing lagi namanya disebut oleh usahawan dan para peniaga di luar. Usaha yang besar diperlukan untuk memperkenalkan FLEXISPRINT kepada pelanggan bukanlah suatu perkara yang mudah. Berkat usaha dan kegigihan Tuan Jamil Ismail, yakni pemilik FLEXISPRINT, akhirnya membuahkan hasil.

FLEXISPRINT bukan sahaja terkenal dengan penghasilan cetakan yang berkualiti. Namun, turut dikenali sebagai lubuk kad undangan perkahwinan yang menjadi tempat popular bakal pengantin, yang disebut sebagai KadLestari.

Menjelangnya musim perayaan, FLEXISPRINT mula bergiat aktif dalam membuat promosi cetak sampul raya, khusus untuk usahawan yang ingin menjadikan ia sebagai corporate gift. Ayuh datang segera ke FLEXISPRINT untuk ketahui pelbagai jenis servis yang ditawarkan untuk anda dengan harga yang berpatutan!

 

Keberadaan FLEXISPRINT | Promosi Cetak Sampul Raya

Kami mempunyai dua cawangan di Shah Alam, iaitu di Seksyen 13 dan Seksyen 2. Mari ikuti alamat di dua cawangan kami seperti berikut:

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia, 40100 Shah Alam

Tel : +60378029099
E-mel: [email protected]

https://g.co/kgs/63RYZm
Web: www.flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor

Tel : +60378029099
E-mel: [email protected]

https://goo.gl/maps/n2FaK5fTXU82
Web: www.flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31

 

Testimoni Promosi Cetak Sampul Raya

Anda masih ragu-ragu untuk membuat tempahan? Jom tengok video testimoni sampul duit raya seperti di bawah:

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]

Tempah cepat, dapat cepat! Buat pesanan segera di sini atau boleh hubungi kami di talian 03-7802 9099. Anda juga boleh layari laman TikTok dan YouTube kami bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut.

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0