fbpx

Print Planner Online Kini Lebih Mudah

Kepentingan Print planner 2024 ini sememangnya diketahui umum. Tahukah anda boleh buat print planner online order di Flexisprint ? Kini kami telah memberikan anda peluang untuk menempah planner di mana sahaja anda berada.

Lebih 40 Design Planner yang telah kami print dan anda boleh tempah secara online di website. Kami telah menyajikan pelbagai design dan warna untuk anda pilih. Kenapa anda perlu Print Planner Online order dengan kami? Teruskan membaca artikel ini untuk mendapatkan jawapan.

Apabila anda tempah online untuk print planner, anda telah jimat masa. Tak perlu bersesak datang ke outlet kami. Anda juga boleh merancang dan melihat dahulu pilihan planner yang ada. Disini anda sudah boleh membuat anggaran budjet perbelanjaan untuk marketing dengan pemberian planner. Mudah kan bila print planner di Flexisprint.

Hadiahkan planner kepada staff, pelanggan dan prospek bisnes

Di Flexisprint, kami memberikan pilihan readymade planner. Namun anda juga boleh menambah helaian pada planner tersebut. Dan semua ini anda boleh buat secara online. Print planner  boleh juga dibuat dengan berkomunikasi secara whatsapp dengan team kami.

Kepada yang masih membaca artikel ini Flexisprint ada hadiah istimewa nak berikan kepada anda.
Selain tempah yang readymade planner anda juga bole print planner online design custom dengan Flexisprint. Sekarang ramai yang sudah mahir menggunakan pelabagai aplikasi contoh terkenal = CANVA.

Anda boleh buat carian planner di aplikasi ini dan pilih design serta template mana yang ada suka.

Setelah membuat perubahan pada design itu, anda bole print planner online menjadikan sebagai buku di Flexisprint. Tiada minimum order. Namun jika print banyak harga memang akan lagi murah berbanding print 1 buku sahaja.

Print planner Online memang menjimatkan wang anda. Jika anda boleh design sendiri menggunakan canva anda telah jimat hampir RM200 untuk caj design. Banyakkan penjimatan tu. Design ini juga anda boleh simpan sendiri dan guna untuk planner secara maya dalam telefon atau komputer.

Siapa yang perlu buat print planner online ini ? Saya telah menyenaraikannya mungkin anda termasuk dalam senarai ini.

  1. Usahawan yang mahu kembangkan bisnes
  2. Usahawan yang nak jimatkan masa tak mahu bersesak mencari parking
  3. Usahawan yang mempunyai staff, stokis, agent.
  4. Usahawan yang nak tingkatkan branding engagement dengan client.
  5. Life planner, Insurance consultant
  6. Company Secretary @ Setiausaha Syarikat
  7. Pakar motivasi

Adakah anda tersenarai ? Apa tunggu lagi. Fast action Fast Result. Print planner online anda sekarang. Tempah cepat dapat cepat.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0