fbpx

Baju Sublimation Printing Shah Alam

Mesti anda semua tahu kan baju printing yang selalunya rakyat kita pakai terutamanya untuk kaum lelaki. Biasanya anda akan panggil baju jersey kan? Ada 1 lagi nama selain baju jersey tau iaitu namanya dalam bahasa printing adalah baju sublimation. Anda nak tahu tak kenapa kami orang printing panggil baju sublimation? Jom baca artikel ini sampai habis.

Baju Sublimation adalah satu kaedah printing yang melibatkan proses pemindahan satu imej design dari printer atau screen ke atas kertas khas yang dipanggil sebagai sublimation paper. Kemudian akan di transfer ke material produk (baju) dengan menggunakan teknik pemanasan & tekanan (heat press).

Teknik heat press ini akan menjadikan sublimation ink itu  bertukar kepada gas dan ink tersebut terus diserap masuk ke dalam material product (baju). Seterusnya akan dipotong dan dijahit mengikut ukuran pada design baju sublimation tersebut.

sublimation

Disini juga saya akan sharekan pada anda semua jenis-jenis material baju sublimation yang FLEXISPRINT tawarkan. Kita ada Microfibre Eyelet, Microfibre Mini Eyelet, Microfibre Diamond dan Microfibre Lycra.

Ada juga beberapa jenis collar baju sublimation. Mesti anda rasa collar semua sama kan, tetapi  tidak ya. Ada macam-macam jenis collar baju sublimation ni boleh buat tau. Jenis collar baju sublimation ni ada round neck, v neck centre, v neck no end, polo button, polo retro, mandarin button, mandarin zip dan tidak lupa juga jenis Muslimah.

sublimation

Nak buat baju lengan pendek ke Panjang pun boleh tau. Risau plus size kita tak boleh buat? No no no kita boleh buat semua tau. Dari saiz paling kecil 2XS sehingga lah 8XL tau. Nak buat untuk anak-anak? Untuk sukaneka tadika, sekolah rendah, sekolah menengah? Semua boleh buat. Size kanak-kanak dari saiz 24 sehingga size 38.

Tunggu apa lagi, jom la tengok harga yang murah-murah dan terus buat tempahan di website kami.

Harga untuk size dewasa >> klik di sini <<
Harga untuk size kanak-kanank >> klik di sini <<

Tiada design baju? Jangan risau…. Team designer kami bersedia untuk designkan baju yang gempak untuk kelab atau pasukan anda tau. Nak tanya soalan dengan lebih terperinci boleh la hubungi team sales kami di >> Whatsapp <<

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0