fbpx

Template Sampul Duit Raya Terkini

Kehangatan hari raya kini makin terasa. Ramai peniaga sudah mula mencari pencetak sampul duit raya. Untuk tahun ini, khas untuk pelanggan Flexisprint, kami bagi free template sampul duit raya untuk semua. Seronok bukan ? Teruskan membaca dan scroll blog ini.

Kenapa Template Sampul Duit Raya Penting ?

Memang penting ya tuan puan kerana template inilah yang akan pihak printer akan cetak. Sekiranya template tidak sama, maka nanti hasil cetakannya akan berbeza. Kemungkinan rupa sampul raya tuan puan akan tidak sama dengan design asal tuan puan.

Dalam membuat rekaan sampul raya, sudah semestinya template ini amat berguna sekiranya anda mahu membuat rekaan sendiri. Namun di Flexisprint, kami juga menawarkan template percuma.

Template Sampul Raya Pelbagai Konsep

Untuk meraikan raya bersama pelanggan Flexisprint, kami telah menyediakan lebih 100 design template sampul raya dari pelbagai konsep seperti abstrak, islamik, floral, modern, klasik & pastel.

Semua design ini adalah percuma. Anda boleh letak jenama brand pada sampul tersebut.

Dalam banyak-banyak kategori ini. Kebanyakan para pelanggan yang menjual pakaian akan menempah konsep seperti abstrak, floral dan pastel. Manakala, syarikat korporat seperti perkhidmatan setiausaha, peguam lebih minat menempah design berkonsepkan klasik dan islamik.

Template Sampul Duit Raya Terdiri Dari 2 Jenis Orientasi

Sampul raya ada 2 jenis orientasi. Yang pertama adalah menegak ataupun dipanggil portrait. Di Flexisprint, kami memberikan nama code SL1. Manakala sampul raya melintang yang juga dipanggil landscape, kami gunakan nama code SL2. Saiz kedua-dua sampul ini tidak la jauh bezanya.

SL1 bersaiz tutup 155 mm x 80 mm . SL2 bersaiz tutup 160mm x 80mm. Saiz ini memang sesuai untuk masukkan duit kertas walaupun RM100. Namun jika anda meletakkan wang RM1, si penerima masih tidak tahu nilai tersebut sehingga dia membuka sampul itu.

PERCUMA – Template Sampul Duit Raya

Anda boleh download template kosong sampul raya secara percuma di website kami < Klik Sini > . Apabila anda mahu menempah sampul dengan design anda sendiri, anda cuma perlu muat naik di website atau email kepada [email protected] file Ai tersebut.

Tempahan sampul raya 2024 kini dibuka sehingga awal Ramadan bagi anda yang mahu mengedar di ambang Aidilfitri. Gunakan masa yang ada ini untuk membuat promosi jenama dan perniagaan anda kepada semua orang. Jangan biarkan diri anda sendiri menggunakan sampul orang lain sedangkan anda boleh mempromosikan jenama anda.

“Tempah cepat dapat cepat. Sampul raya jenama anda sendiri.”

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0