fbpx

Tempah Sampul Duit Raya 2024 – Minima 50 paket

Kalau Tuan/Puan memerlukan servis tempah sampul duit raya 2024, FLEXISPRINT sedia membantu. Sejak 2004, Flexisprint menyediakan pelbagai pilihan template sampul duit raya dengan pelbagai tema bagi memenuhi permintaan pelanggan sama ada individu, organisasi mahupun syarikat. Beberapa organisasi yang datang menemui kami dan memberitahu mengenai kerisauannya apabila nak tempah sampul duit raya 2024 ialah tak tahu nak guna template design sampul duit raya yang macam mana.

Memahami keperluan pelanggan yang kami kasihi, FLEXISPRINT menyediakan cara mudah untuk tempah sampul duit raya 2024 dalam masa kurang 5 minit di website.

Template sampul duit raya 2024

Mudah sungguh tempah sampul duit raya 2024 di laman web Flexisprint.

Design Sampul Duit Raya 2024

Terdapat lebih 100 design sampul duit raya 2024 di laman web flexisprint.my.

5 kumpulan besar design sampul duit raya template ialah:

Tahukah Tuan/Puan, design sampul raya yang dipilih akan membawa imej sesebuah organisasi sama ada mewakili syarikat mahupun persatuan.

Pastinya ia adalah satu keputusan yang bukan mudah dan FLEXISPRINT akan membantu Tuan/Puan mendapatkan servis tempah sampul duit raya 2024 yang cantik, murah dan dipercayai perkhidmatannya sejak 2004!

Abstrak – Tema #1

Design abstrak untuk sampul raya 2024 menjadi pilihan bagi individu dan organisasi yang kreatif dan sukakan kelainan. Terdapat pelbagai warna yang menarik dan elegan untuk mewakili organisasi Tuan/Puan.

Klasik – Tema #2

Bagi organisasi yang professional, boleh dapatkan design sampul duit raya yang klasik ini. Ianya lebih simple. Kebanyakan bank dan syarikat memilih dessign terkini sampul duit raya dari tema klasik.

Floral – Tema #3

Bagi pemilik butik atau produk kecantikan dengan tema floral, terdapat pelbagai pilihan design sampul raya 2024 yang cun melecun dari laman web flexisprint.my. Logo perniagaan atau organisasi Tuan/Puan akan dicetak  dibahagian logo FLEXISPRINT berada.

Islamik – Tema #4

Jika Tuan/Puan mahukan design yang lebih islamik dengan rekabentuk dan gambar masjid, pilih design terkini sampul raya Islamik 2024 dari Flexisprint. Design ini sesuai untuk organisasi dari latar belakang pendidikan dan konsultansi.

Moden – Tema #5

Bagi penggemar design moden untuk sampul raya 2024, pilihan di FLEXISPRINT memang mengujakan. Hanya padankan dengan tema organisasi Tuan/Puan pada tahun ini dan mulakan membuat tempahan. Terdapat pelbagai pilihan design hampir 100 design di laman web FLEXISPRINT untuk anda dapatkannya.

Cara Membuat Tempahan Sampul Duit Raya 2024 kurang dari 5 minit.

Langkah Pertama #1

Pilihan design style sampul duit raya terkini dari FLEXISPRINT memberikan pilihan untuk Tuan/Puan sama ada mahukan pilihan menegak ataupun melintang. Terdapat perbezaan harga ya, menegak style poket lebih murah berbanding melintang style wallet.

Langkah Kedua #2

Tuan/Puan perlu memilih design yang disukai. Terdapat pelbagai pilihan design yang kami telah sediakan. Tuan/Puan boleh memilih mengikut kesesuaian logo dan konsep raya.

Langkah Ketiga #3

Pilih kuantiti yang dimahukan. Selepas selesai memilih design sampul raya yang dimahukan dari laman web Flexisprint , Tuan/Puan perlu memilih kuantiti, dan self pick up atau shipping. Disini kami memberikan 4 pilihan.

Tips dari FLEXISPRINT, semakin tinggi jumlah yang dipesan, harganya semakin murah dan berbaloi. Selepas memilih kuantiti yang dimahukan, harga akan dipaparkan dibahagian bawah skrin.

Selepas tempahan dan bayaran dilakukan, team Flexisprint akan menghubungi Tuan/Puan melalui whatsapp dan Tuan/Puan boleh emelkan logo organisasi anda ke [email protected].

Semoga artikel ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda.
Terima kasih kerana sudah meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0