fbpx

Tempah Diary Planner

Flexisprint.my

Tak lama lagi tahun baru bakal menjelang. Pasti Tuan/Puan dah mula buat persiapan antaranya mencari tempat untuk tempah diary planner kan?

FLEXISPRINT beroperasi di alamat : No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000, Shah Alam, Selangor sejak tahun 2004. Kecemerlangan kami dalam percetakan telah menjadi kepercayaan para pelanggan.

Ramai sedia maklum dengan servis dan kecekapan team FLEXISPRINT dan menjadikan kami pusat sehenti kelengkapan persiapan anda menempuh tahun ini.

Siapa Yang Patut Tempah Diary Planner ini?

Dalam menempuh dunia VUCA (volatility, uncertainty, complexity and ambiguity).

Para peniaga seharusnya mengambil peluang kehadiran tahun baru untuk mengekalkan kepercayaan pelanggan dan kakitangan terhadap perniagaan anda.

  1. Peniaga yang mahukan pelanggan setia terus mengingati anda. Saya cadangkan kepada Tuan/Puan yang terlibat didalam perniagaan servis seperti , juru audit, firma guaman, interior design, insurans dan lain lain lagi.
  2. Pengusaha produk yang mahu kekalkan team (ejen,stokis, staff) bersemangat dan teratur jadualnya sepanjang tahun. Seperti contoh pengasas produk kosmetik berikan kepada ejen-ejen dan stokis yang setia bersama anda agar tahun ini mereka lebih semangat dan rasa dihargai.
  3. Persatuan NGO
  4. Perniagaan yang mempunyai kad keahlian. Pastikan ahli anda terus mengingati dan berbelanja dengan anda. Dengan cara memberikan hadiah seperti planner mahupun diary ini pasti membuatkan ahli tersebut lebih setia dengan jenama anda.

Tips Apabila Tempah Diary Planner

Apabila Tuan/Puan membuat keputusan untuk menempah pastikan anda ikuti tips tips yang berguna ini

  1. Warna Diary atau Planner yang sesuai dengan tema konsep branding perniagaan anda.
  2. Saiz Diary dan Planner yang sepadan dengan si penerima, sekiranya pelanggan anda rama wanita anda digalakkan mengambil size kecil yang bole dimasukkan kedalam beg tangan.
  3. Pastikan ada LOGO perniagaan Tuan/Puan di hadapan Diary Planner ini. [ Ini adalah tips yang paling penting ]

Berminat membuat tempahan?

Di Flexisprint kami menyediakan perkhidmatan untuk membuat diary planner anda.

Anda boleh dapatkan nasihat pakar untuk memurnikan lagi design diary planner anda.

Di Flexisprint, anda boleh menjimatkan masa bagi mendapatkan hasil yang berkualiti tinggi. Dengan cetakan yang tepat dan warna yang memikat, pasti menjanjikan impak yang maksima.

Design anda akan siap tepat pada waktu yang dijanjikan. Ia dihasilkan menepati citarasa dan kepuasan anda.

Corak serta design yang dipilih mestilah mampu menambat hati si pembeli dengan hanya sekali pandang sahaja. Selamat maju jaya di dalam perniagaan anda!

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0