fbpx

TEMPAH BUSINESS CARD CEPAT SIAP

Dimana Nak Tempah Business Card Cepat Siap

Pasti buntu kat mana nak tempah business card cepat siap yang murah dan berkualiti. Memang banyak kedai printing di kawasan sekitar Lembah Klang ni, tapi nak cari yang betul betul boleh siap cepat ni kurang, seperti satu dalam seribu. Kini Tuan/Puan tak perlu gundah gulana lagi. FLEXISPRINT boleh mencetak business card Tuan/Puan dengan cepat.

Kenapa Perlu Tempah Business Card Cepat Siap Di FLEXISPRINT

Semua Usahawan Nak Tempah Business Card Cepat Siap

Sememangnya di FLEXISPRINT Tuan/Puan boleh tempah Business Card yang cepat siap. Sebagai seorang usahawan, business card adalah pengenalan anda. Perasan atau tidak, semakin cepat business card Tuan/Puan habis semakin kencang perniagaan anda.

Nilai satu urusniaga jutaan ringgit bermula dari sekeping Business Card. Ianya diterjemah sebagai satu penjenamaan, komitmen dan kepercayaan di antara pelanggan dan Tuan/Puan. Oleh itu semua usahawan perlulah bertindak pantas dan memilih kedai printing yang boleh cetak business card dengan cepat.

“The entrepreneur always searches for change, responds to it, and exploits it as an opportunity.”—Peter Drucker

Kualiti Cetakan Business Card Sangat Penting

Apabila kita memberi kad nama ( business card ) kepada prospek semestinya kita mahukan first impression yang terbaik dari mereka. Sebab itu syarikat gergasi melaburkan wang sehingga ratusan ringgit hanya sekadar untuk mencetak beberapa kotak business card.

Your business card is a physical object that potential clients can take with them that keeps you or your brand from just being a name that floats around in the ether.

Promosi Tempah Banyak Jimat Banyak

Apabila bercakap tentang perbelanjaan mesti semua orang memilih untuk lebih jimat. Satu langkah bijak yang Tuan/Puan perlu lakukan adalah memilih FLEXISPRINT sebagai pencetak business card Tuan/Puan.

Tempah lima kotak business card pada harga RM54.60 sahaja. Tuan/Puan akan terima business card yang berkualiti tinggi. Material yang kami tawarkan adalah Artcard with Matte/ Gloss laminate. Cetakan  berwarna (full color) di bahagian depan sahaja.

Apabila kita buat sedikit kira kira cost perbelanjaan 1 kotak cuma RM10.92 sen sahaja. Sedangkan jika Tuan/Puan tempah 1 kotak sahaja dengan kualiti yang sama cost perbelanjaan menjadi RM30. Mana lagi jimat? Beli 5 kotak kan. 5 Kotak ini mesti design yang sama 100%

Jangan Buang Masa!

Dapatkan Business Card Tuan/Puan sekarang dari FLEXISPRINT.

Semoga artikel ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda.
Terima kasih kerana sudah meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0