fbpx

Special Gift : Acrylic Keychain

acrylic keychain

Sedang cari hadiah memori untuk kawan tapi tak tahu nak bagi apa? Pernah tak dengar acrylic keychain? Nak tahu tak apa yang FLEXISPRINT boleh buat untuk acrylic keychain ni? Jom baca artikel ini sampai habis.

Acrylic Keychain ni boleh dijadikan sebagai gift tau. Nak buat untuk collection sendiri ke untuk event pun boleh. Dah la murah berbaloi pula tu. Beli banyak boleh dapat lagi murah. Jom saya ceritakan ciri-ciri acrylic keychain ni.

Kita gunakan material acrylic tau. Acrylic tu macam kaca tapi dia plastic. Tahan lasak, jatuh banyak kali pun tak kan patah sebab kita gunakan acrylic ketebalan 3mm tau. Kualiti printing pula kita print 1 side sahaja dan kita print direct atas acrylic keychain. Side belakang akan jadi putih. Memang tahan lasak, tahan calar dan tidak mudah patah.

acrylic keychain

Untuk size acrylic keychain pula, kita boleh buat maximum 5cm x 7cm sahaja dan minimum saiz 2cm x 2cm. Jadi, gambar atau design anda, kita akan buat ikut size maximum itu. Saiz termasuk clear border dan lubang tau. Untuk anda yang tak tahu nak buat saiz apa, jangan risau…designer kami akan tunjuk confirmation shape dan saiz pada anda sebelum kita print. Shape pun boleh custom shape tau. Kita cut ikut shape design dan artwork anda. Nak standard shape macam bulat ke petak pun boleh.

acrylic keychain

Kita juga boleh beri anda pilihan sama ada nak ada O Ring atau tiada O Ring. Kebiasaannya, customer kami akan ambil tiada ring kerana mereka ada ring sendiri atau tali sendiri untuk acrylic keychain mereka. Harga pun murah je tau. RM5.80/pcs untuk ada ring dan RM5.30/pcs untuk tiada ring. Murah kan? Kalau nak order banyak, 100pcs keatas boleh direct team sales kami untuk dapat harga yang lagi murah.

acrylic keychain

Jika anda order acrylic keychain di shopee kami, durasi untuk proses adalah 7 hari bekerja tidak termasuk postage. Kita juga open untuk self collect di kedai kami FLEXISPRINT seksyen 13 dan FLEXISPRINT seksyen 2 Shah Alam Selangor dengan order direct dengan team kami atau melalui website kami.

Berminat? Boleh send design dan artwork anda ke email kami > [email protected] dan sertakan no telefon untuk kami follow up.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0