fbpx

Sampul Duit Raya Eksklusif

Sampul Duit Raya Eksklusif

Pernah tak dengar atau dapat sampul duit raya eksklusif yang kilat-kilat, bersinar-sinar? Pernah tak dapat sampul raya dari company besar? Sampul raya dia semua wow kan? Nak tahu tak apa nama sampul tu? Jom baca artikel sampai habis.

Sampul duit raya eksklusif dikatakan premium kerana adanya kemasan emas yang digunakan pada sampul. Sesuai untuk kumpulan korporat dan inginkan kelihatan megah dan wow.

Mereka-mereka yang ingin berikan kepada ahli korporat, kerajaan atau tetamu vip, boleh tempah sampul raya eksklusif ini. Memang sangat berbaloi dengan harganya yang berpatutan tak setanding dengan cetakan emas yang ada pada sampul raya eksklusif ini.

Sampul Duit Raya Eksklusif

Kami juga ada jual di shopee shop kami >> SETAITO << Banyak design dan pilihan yang kami tawarkan. Memang rambang mata tau. Anda juga boleh pilih dan terus buat order di hujung jari sahaja. Pilih-pilih dan sampul duit raya eksklusif anda terus sampai di depan rumah. Kita pun boleh pos terus pada hari yang sama anda tempah. Kita siap packkan 5pcs 1pax. >> Cek harga <<

Sampul Duit Raya Eksklusif

Anda nak letak logo atau nak tempah dengan kuantiti yang banyak untuk sampul raya eksklusif ni? Jangan risau, team sales kami juga available untuk terima tempahan anda. Lagi banyak kuantiti, lagi murah per pcs >>Whatsapp Team Sales<<

Di shopee shop kami, kami jual serendah RM4/pax dan RM6.50/pax. Harga mengikut material sampul duit raya eksklusif itu sendiri. Memang sangat-sangat murah. Kebanyakan client kami beli sehingga 5pax kerana murah sangat. Anda order, kita terus pack kan. Di shopee shop kami, sampul raya duit eksklusif ready stock dengan design yang baru khas 2024.

Kami juga ada tawarkan sampul duit raya yang lebih murah dan lagi banyak pilihan design mengikut categori. Ada floral, abstak, islamik, klasik, moden dan pastel. Boleh lawat ke website kami.

Tunggu apa lagi, terus tempah di shopee shop kami atau whatsapp team sales kami untuk buat tempahan.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0