fbpx

Sampul Duit Raya Custom Made

Anda seorang usahawan yang ingin mengembangkan lagi sayap perniagaan? Inginkan kelainan pada perniagaan anda agar terlihat lebih menarik di mata pelanggan? Jangan risau, sebab sampul duit raya custom made kan ada?

Untuk pengetahuan anda, sampul duit raya custom made ini sangat sesuai digunakan oleh para usahawan yang ingin menaikkan lagi branding mereka. Hal ini kerana, sampul duit raya tersebut bukan sahaja boleh dicustom made mengikut kreativiti dan keinginan kita, malahan logo anda juga boleh diletakkan untuk tujuan branding dan marketing.

“Tapi Min, dekat mana nak dapatkan servis cetak custom made ni?”

Anda semua tak perlu nak pening kepala, kerana FLEXISPRINT ada menyediakan servis design sampul duit raya custom made ini!

Sebelum Min sambung perkongsian pada hari ini, jom kita dengarkan testimoni pelanggan salah seorang pelanggan FLEXISPRINT yang dikenali sebagai Ajwa Bakery.

Servis Design Sampul Duit Raya FLEXISPRINT

Di FLEXISPRINT, kami ada menyediakan servis percetakan sampul duit raya khusus buat mereka yang nak custom made design mengikut cita rasa sendiri. Kalau anda tidak rajin untuk custom made design sendiri, anda juga boleh memilih design sampul duit raya yang sedia ada.

Apa yang pasti, design-design sedia ada kami adalah limited dan tidak akan dikeluarkan lagi pada tahun-tahun berikutnya. Memang exclusive!

 

 

Anda boleh lihat beberapa gambar di atas ini sebagai rujukan. Untuk mendapatkan lebih banyak hasil cetakan sampul duit raya oleh FLEXISPRINT, anda boleh lihat di sini.

 

“Kalau saya nak custom made sampul duit raya dengan bentuk berlainan, boleh ke Min?”

Kami di FLEXISPRINT juga sentiasa bersedia untuk mengikut segala butiran yang diberikan, demi merealisasikan design sampul duit raya seperti yang Tuan Puan impikan.

Jadi, ini jawapan daripada Min… Jika Tuan Puan berminat untuk mendapatkan servis cetakan sampul duit raya custom made, InshaAllah sudah pasti boleh! Tuan Puan hanya perlu request custom shape kepada team kami sebelum membuat tempahan nanti ya.

Bagi mereka yang ingin menempah, kami juga sarankan supaya anda menempah dalam kuantiti yang besar seperti 500 pieces dan ke atas. Ini kerana, lebih banyak kuantiti yang ditempah, lebih murah harga yang akan diberikan! Barulah berbaloi…

 

“Rare Design” Khusus Buat Usahawan yang Inginkan Kelainan pada Sampul Duit Raya

 

 

Sampul duit raya custom made

 

Sampul custom made ini dikatakan ‘rare‘ kerana bentuk dan designnya boleh dihasilkan mengikut cita rasa sendiri. Sudahlah ‘rare‘, siap boleh dijadikan sebagai branding pula tu.

Memang berbaloi sangat kalau kalau nak custom made sampul duit raya bersama FLEXISPRINT. Bak kata Puan Najwa…

 

Of course sampul duit raya juga dari segi branding, year to year orang akan ingat.

Puan Najwa, Ajwa Bakery.


Selain itu, konsep custom made ini juga menandakan kebebasan yang diberikan kepada Tuan Puan untuk menentukan corak, bentuk, warna, tulisan, logo dan juga gambar yang ingin dipamerkan pada sampul duit raya tersebut.

Jelaslah, sampul duit raya custom made sangat sesuai untuk para usahawan yang ingin memajukan dan mengembangkan lagi perniagaannya.

Jadi, kepada para usahawan yang gemarkan something different‘ dan tidak sama dengan orang lain, pastikan anda menempah sampul duit raya custom made bersama FLEXISPRINT hari ini juga! Jom lihat katalog penuh di sini.

 

Jom Ketahui Lokasi FLEXISPRINT dengan Lebih Lanjut

Di FLEXISPRINT, Tuan Puan boleh menempah sampul duit raya dengan mudah dan cepat iaitu;

 

    1. Tuan Puan boleh menempah secara dalam talian melalui website FLEXISPRINT untuk servis yang lebih pantas dan mudah. Atau;
    2. Tuan Puan boleh terus walk-in ke FLEXISPRINT yang terletak di Shah Alam Seksyen 2 dan Seksyen 13 untuk berbincang mengenai tempahan dengan lebih lanjut.

 

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

Tel: +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5.

 

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor.

Tel : +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31.

 

Tempah Sekarang Hanya di FLEXISPRINT

 

 

 

Aidilfitri 2024 semakin hampir, jadi jom dapatkan servis cetakan sampul duit raya bersama FLEXISPRINT dengan kadar segera okay? Kami di FLEXISPRINT, sentiasa bersedia untuk merealisasikan setiap design sampul duit raya seperti yang Tuan Puan inginkan.

Untuk menempah atau mendapatkan info lanjut tentang sampul custom made ini, Tuan Puan boleh klik di sini untuk berhubung dengan Sales Team FLEXISPRINT secara terus.

Untuk mendapatkan design-design terkini cetakan sampul duit raya pula, Tuan Puan boleh terus ke website kami. Jom buat pilihan bijak bersama FLEXISPRINT!

 

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0