fbpx

Reka Hadiah Istimewa dengan Rekaan Sendiri

reka hadiah istimewa

Hadiah adalah barang yang diberikan kepada seseorang tanpa jangkaan pembayaran atau apa-apa sebagai balasan. Hadiah juga boleh merujuk kepada apa-apa barang atau tindakan berkhidmat yang membuatkan orang lain merasa gembira. Anda boleh reka hadiah istimewa dengan membuat rekaan sendiri dan menempahnya di Flexisprint.

“We print your imagination into creative design”

Flexisprint ada pelbagai jenis produk untuk anda sendiri tempah sebagai personal item atau hadiah peribadi. Walaupun kebanyakan pelanggan kami terdiri dari usawahan, ada juga produk kami yang boleh ditempah sebagai hadiah dengan min order 1 pcs.

Reka Hadiah Istimewa – Magic mug

Magic Mug atau boleh dikenali sebagai cawan bertukar wajah, ialah cawan yang berubah warna apabila ia diisi dengan cecair panas. Sebagai contoh, cawan mungkin mendedahkan gambar kenangan anda dan si dia ketika bercuti. Magic Mug juga kadangkala diberikan oleh usahawan untuk mempromosikan perniagaan meraka.

reka hadiah istimewa

White Mug / Ceramic Mug

Tunjukkan rasa keikhlasan anda pada cawan kopi putih dengan menulis ayat-ayat puitis dan boleh letak gambar sekali. White Mug / Ceramic Mug tidak seperti magic mug. Design cetakan akan sentiasa jelas kelihatan tanpa perlu isi air panas. Harga juga lebih murah.

Reka Hadiah Istimewa – Photo Canvas

Cetakan Canvas di Flexisprint sememangnya berkualiti. Dengan menawarkan 2 jenis materials canvas iaitu , Art Canvas – texture sedikit kesat, tebal dan tidak berapa kilat. Yang kedua PVC Canvas – texture licin, kilat, ketebalan sederhana. Anda boleh cetak gambar kenangan ataupun ayat Al-Quran, kata-kata semangat atau gambar pemandangan design yang penerima hadiah suka. Hadiah ini sesuai digantung di dinding rumah, bilik ataupun ruang pejabat.

Arcylic Poster

Paling trending 2021-2022. Hadiah Acrylic Poster sekarang memang dapat permintaan dan sambutan hangat. Anda boleh cetak pelbagai design. Kami tawarkan size bermula dari A5 hingga A2. Stand poster untuk size A5 juga disediakan. Harga bermula serendah RM20 memang sangat mampu milik untuk semua golongan.

Selain hadiah diatas, kami juga boleh mencetak kad ucapan – fast digital printing. Anda boleh berkomunikasi dengan team kami untuk mengetahui lebih lanjut. Diharap artikel ini dapat membantu anda sedang mencari hadiah istimewa buat yang tersayang.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0