fbpx

PVC Counter / Sampling Booth Murah

Dapatkan pvc counter / sampling booth yang murah dengan kualiti terbaik hanya di FLEXISPRINT. Sebagai peniaga dan usahawan pvc counter ini amat penting untuk anda lagi – lagi yang rajin join pameran atau bazaar. Kenapa saya cakap ianya penting ? Sebab dengan adanya pvc counter ini anda sudah tidak perlu guna meja banquet lipat yang berat tapi plain kosong tidak lah secantik mana itu.

Siapa yang Perlu Beli PVC Counter / Sampling Booth?

Anda pasti memerlukan pvc counter kerana mudah dipasang dan mudah dibawa. Dengan adanya pvc counter, pasti booth atau kiosk anda nampak lebih menarik untuk mempromosikan produk anda

Sesuai untuk usahawan seperti :

– produk penapis air
– produk kecantikan
– produk kesihatan
– produk makanan
– simcard
– insurans
– aiskrim
– perfume

Dan lain lain.

Dengan adanya PVC counter ini usahawan produk tak perlu lagi berhadapan dengan situasi logistik. Logistik bermakna pergerakan apabila menyertai expo, pameran atau aktiviti berjualan di pasar malam atau bazaar. Situasi yang mencabar adalah menyediakan kelengkapan meja, alas meja serta pergerakan yang terbatas di kawasan pameran. Apabila anda pasang PVC counter ini semua masalah itu diselesaikan.

Ciri – ciri PVC Counter / Sampling Booth

Ianya ringan dibawa malah kaum perempuan juga mampu membawanya. Pvc counter ini amatlah mudah dibuka dan dipasang oleh anda. Tidak perlu banyak kelengkapan pun untuk memasangnya. Tak cukup lagi ? PVC counter ini mampu menyerlahkan produk dan bisnes anda berbanding pesaing lain yang menggunakan meja biasa.

Ciri – ciri PVC Counter / Sampling Booth

Dicetak atas material White Sticker dengan cetakan 1440 dpi. Anda boleh meminta designer membuat design yang bersesuaian dengan konsep perniagaan anda. Setelah dicetak, sticker itu akan melalui proses laminasi atau lamination . Disini juga anda boleh memilih antara gloss laminate atau matte laminate.

Perbezaan gloss laminate dan matte laminate adalah, gloss nampak licin dan berkilat sedangkan matte nampak kesat dan tak berkilat.

Tempah sekarang!

Di Flexisprint kami menyediakan perkhidmatan untuk membuat PVC Counter / Sampling Booth.

Anda boleh dapatkan nasihat pakar untuk memurnikan lagi design anda.

Di Flexisprint, anda boleh menjimatkan masa bagi mendapatkan hasil yang berkualiti tinggi. Dengan cetakan yang tepat dan warna yang memikat, pasti menjanjikan impak yang maksima.

Design anda akan siap tepat pada waktu yang dijanjikan. Ia dihasilkan menepati citarasa dan kepuasan anda.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0