fbpx

Print Kotak Harga Kilang – Murah, Berkualiti

Kualiti sememangnya yang di cari oleh setiap usahawan. Tak perlu survey banyak kedai lagi kerana Flexisprint adalah pilihan terbaik. Kami print kotak murah dengan servis yang terbaik. Pelbagai jenis kotak yang kami boleh cetak.

Jenis Kotak yang Print Murah

Ada lebih dari 60 jenis kotak yang Flexisprint tawarkan kepada semua usahawan. Banyak bukan? Tapi yang mana sesuai dengan produk anda? Anda perlu lihat sample-sample kotak dengan klik button di bawah.

print kotak murah

Print Kotak Doorgift Murah

Rata-rata pelanggan yang menempah kotak doorgift custom design dengan kami sangat berpuas hati. Harga yang kami tawarkan sangat berpatutan.  

Flexisprint sangat prihatin oleh kerana wabak melanda di dunia ni. Majlis-majlis semua di terhadkan bilangan jemputan. Oleh itu, minimum order untuk kotak doorgift serendah 100 pcs sahaja. Jenis jenis kotak doorgift boleh lihat di sini.

print kotak murah

Kotak Murah Jenis Printing Yang Macam Mana?

Selalu soalan ini ditanya oleh ramai usahawan produk. Murah ini satu yang subjektif. Pada kita mahal tapi mungkin pada orang lain murah. Namun di Flexisprint kami jamin harga kami murah dan berpatutan.

Kotak jenis bottom box dan sleeve box merupakan kotak yang standard dan murah. Ini kerana jenis lipatan dan pembukaan ruang kotak yang tidak memerlukan terlalu banyak ruang kertas.

Selain jenis itu, material dan finishing juga mempengaruhi harga kotak. Kami menawarkan beberapa jenis material seperti berikut :

  1. 300 gsm Art Card  / 350 gsm Art Card 
  2. 300 gsm Art Card + Lamination (Glossy/Matte) / 350 gsm Art Card + Lamination (Glossy/Matte)
  3. 300 gsm Art Card + Lamination (Glossy/Matte) + Hot Stamping (Silver/Gold) / 350 gsm Art Card + Laminate (Glossy/Matte) + Hot Stamping (Silver/Gold)
  4. 300 gsm Art Card + Laminate (Glossy/Matte) + Spot UV / 350 gsm Art Card + Laminate (Glossy/Matte) + Spot UV

Yang paling murah antara 4 material di atas, sudah pasti yang No 1. Untuk material 300 gsm Art Card, ianya sesuai untuk kotak kecik seperti lipmatte, jamu kapsul dan lain-lain lagi. Manakala material 350 gsm Art Card, sesuai untuk produk yang besar dan berat seperti telekung, kurma dan lain-lain produk yang bersaiz besar dan berat.

Berkualiti ke kotak yang harga murah ni?

Ni lagi satu soalan yang mesti bermain-main di minda usahawan produk. Betulkan? Jawapannya kotak di Flexisprint semua bermutu. Dari segi design – cetakan hingga ke customer service kami sememangnya menawarkan servis grade 10 bintang.

Usahawan perlu tahu size dan material yang sesuai serta boleh menampung produk anda. Team kami boleh membantu dari segi khidmat nasihat.

Di Flexisprint juga kami memberikan mockup sample size kotak kepada pelanggan supaya anda boleh menyemak dan menguji size kotak dengan produk anda.

Oleh itu, tidak salah lagi tindakan anda sebagai usahawan dengan memilih Flexisprint sebagai pembekal percetakan perniagaan anda.

Semoga artikel ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda.
Terima kasih kerana sudah meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0