fbpx

Non Woven Bag Sebagai Trend Shopping Bag Terkini

Perkenalkan perniagaan anda menggunakan shopping bag.

Masih menggunakan plastik untuk letak barang yang pelanggan beli? Kenapa tidak menambahbaik menjadi lebih eksklusif?

FLEXISPRINT mengesyorkan usahawan dan syarikat untuk bertukar dari penggunaan plastik bag ke non woven bag sekarang. Berikan bag ini kepada pelanggan anda agar mereka dapat guna pakai kembali sebagai shopping bag semasa membeli belah.

Perasan tak, sekarang makin ramai orang membawa shopping bag sendiri semasa membeli belah. Kebanyakan shopping bag ini diguna semula dari non-woven bag yang diperoleh sebelumnya dari kedai lain. Atau diberikan oleh agensi kerajaan dan syarikat swasta.

Selain daripada lebih selamat, non woven bag juga antara medium terbaik untuk memasarkan brand anda.

Bagaimana?

Dengan meletakkan butiran brand anda pada bag tersebut.

Di sini, FLEXISPRINT bawakan 4 kepentingan kenapa anda perlu segera menempah non-woven bag anda sendiri.

1. Cipta brand awareness anda

Jangan lepaskan peluang untuk promosikan jenama anda pada kos yang rendah. FLEXISPRINT membuka peluang kepada anda untuk tempah custom shopping bag.

Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan meletakkan nama, logo, tagline, butiran perniagaan anda di shopping bag. Hal ini mewujudkan brand awareness tanpa perlu melibatkan proses pembangunan produk yang rumit, memakan masa dan mahal.

2. Berikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan kepada pengguna

Bungkusan sedia ada dari kilang selalunya kurang menarik dan membosankan. Menyerahkan produk terus kepada pelanggan dalam plastik bag biasa akan memberikan suatu pengalaman yang anda sendiri tidak inginkan.

Sekiranya anda melaburkan sedikit pada woven bag yang lebih eksklusif dan kukuh, ia pasti sedikit sebanyak mendatangkan kepuasan dan menggembirakan pelanggan.

Anda sendiri tahu sekiranya pelanggan puas hati dengan servis anda. Kemungkinan untuk pelanggan datang balik dan mempromosikan kepada orang lain adalah tinggi.

3. Membezakan jenama melalui customized non woven bag

Non-woven bag dengan customized printing menjadikannya unik dan memudahkan pengecaman jenama (brand recognition).

Potensi prospek untuk mengenali jenama anda adalah tinggi semasa pelanggan sedia ada menggunakan bag sebagai shopping bag.

Customized shopping bag dengan FLEXISPRINT semestinya memudahkan orang ramai melihat jenama anda.

4. Maklumat untuk dihubungi pada non woven bag

Satu ciri penting bagi shopping bag keluaran FLEXISPRINT adalah anda dapat meletakkan maklumat untuk menghubungi syarikat (nombor telefon, Facebook, emel, website) pada bag anda.

Ini berfungsi untuk memudahkan pelanggan menghubungi anda kembali di masa depan. Selain itu, prospek baru juga senang untuk mengenali anda dengan lebih lanjut.

Siapa sangka, non-woven bag yang diberikan kepada pelanggan kini bertukar sebagai shopping bag. Secara tidak langsung, membantu meningkatkan brand awareness anda dan capaian kepada prospek baru lebih tinggi.

FLEXISPRINT, empowering your business nationwide.

Di FLEXISPRINT, anda juga boleh dapatkan pelbagai lagi barangan untuk corporate gifts bisnes / syarikat anda. Anda juga boleh customize logo syarikat pada corporate gifts pilihan anda sebagai salah satu strategi pemasaran.

Flexisprint menawarkan corporate gifts yang berkualiti tinggi, yang akan disiapkan tepat pada masanya. Oleh itu, anda tidak perlu risau jika corporate gifts tidak sempat siap sebelum majlis berlangsung.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0