fbpx

Mudah Kerja Ibu : Sticker Anak

sticker anak

Musim sekolah dah tiba, mesti ramai ibu bapa yang susah hati atau malas nak tulis nama kat buku anak yang banyak kan? Nama dah la panjang, buku banyak pula tu. Buku teks, buku aktiviti, buku tulis, buku tusyen lagi uishhh banyaknya…memang penat kalua kita tulis sendiri semua tu kan, mesti tangan lenguh.

sticker anak

Haaa sini FLEXISPRINT nak tawarkan untuk ibu-ibu, mak-mak, ayah-ayah, abah-abah semua, 1 product kami iaitu sticker anak. Dah mudah kerja ibu. Hanya cabut dan lekat sahaja pada buku anak-anak anda. Senang kan?

Kami  ada 3 jenis sticker anak. Sticker glamour, sticker buku tulis dan sticker jadual

Sticker Glamour

Sticker anak yang berwarna-warna cantik dan menarik dengan corak yang comel sesuai untuk anak anda. Ada 4 saiz dengan bentuk yang berbeza. Untuk 1 nama ini, anda boleh dapat 138pcs nama. Banyak kan? Memang tak rugi anda belikan ini untuk anak anda. Dah la murah RM16 sahaja, cantik pula tu. Kalis air dan minyak lagi. Boleh lekat dekat pencil box, alat tulis, botol air, bekal makanan dan beg. Dah tak hilang barang peribadi anak anda.

>> STICKER GLAMOUR <<

sticker anak

Sticker Buku Tulis

Sticker anak yang khas untuk buku tulis anak anda. Kami ada 2 pilihan untuk anda. Sama ada nak ada white base atau transparent. Dua-dua ini kalis air dan mudah untuk ditanggalkan. Tak mudah koyak tau. Tak susah lagi ibu ayah nak tulis nama anak kat buku tulis yang banyak tu. Dengan sticker ni, tampal sahaja dan nampak kemas buku tulis anak. 1 nama boleh dapat 100 lebih pcs dengan saiz 9cm x 1cm.

>> STICKER BUKU TULIS <<

Sticker Jadual

Sticker yang paling memudahkan anda dan anak anda untuk kemas buku. Sticker jadual dari hari isnin sampai ahad dengan warna yang terang dan basic mudah untuk anak hafal warna. Boleh lekatkan pada bucu buku dan mudah untuk double check buku yang anak tanda. Contoh hari isnin, semua bucu buku dipenuhi dengan warna kuning. Kan senang? Murah sahaja dengan harga RM6 boleh dapat 100 lebih pcs per hari tau. banyak kan?

>> STICKER JADUAL <<

sticker anak

Macama mana? Berbaloi kan? Dah la cantik, comel, kemas, banyak, murah pula tu. Memang tak rugi untuk grab 3 set sticker ni. Jom mudahkan kerja dan jimatkan waktu anda.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0