fbpx

Lanyard Printing di Malaysia , FLEXISPRINT no 1

FLEXISPRINT Lanyard Printing Di Malaysia Terulung Untuk Anda

Ramai yang mencari pembekal lanyard untuk event, syarikat, atau pun sekolah – sekolah. Ada juga yang mahu menempah kerana menjadikan lanyard ini sebagai corporate gift . Tapi anda mesti keliru tak tahu nak mula dari mana kan? Teruskan membaca kerana saya akan terangkan jenis- jenis lanyard printing di malaysia. Jangan skip next blog pula.

Why corporate gift ? Corporate gifts have been used as a form of advertising for generations. Clients and customers remember your company every time they refer to their promotional wall calendar or use the branded pen you gave them.

Ada Beberapa Jenis Lanyard Printing di Malaysia Yang Anda Perlu Tahu

Nylon or Polyester ?

Lanyard printing jenis material – Nylon digunakan dengan cetakan Silkscreen. Manakala material polyester pula digunakan untuk full color heat transfer printing. Apa pula bezanya kedua-dua material ini ? Ramai pelanggan keliru dan dilema dengan dua material ini. Polyester ini lebih lembut dan lebih flexible daripada nylon. Nylon pula lebih tahan lasak dan licin berbanding polyester. Kebanyakkan Nylon Lanyard bersaiz 1 inci.

Bukan Hanya Pandora Ada Aksesori, Lanyard Printing di Malaysia Juga Ada

Ada 8 jenis aksesori yang ada di FLEXISPRINT, pelanggan harus memilih dengan bijak kegunaan dan bajet belian anda. Hooks dan clips fungsinya untuk memegang ID tags anda menampakkan lanyard lebih professional dan gah. Oleh itu pastikan aksesori ini berpadanan dengan motif lanyard anda.

  1. Metal Clip
  2. ‘O’ Ring
  3.  Metal Hock
  4. PVC Metal Clip
  5. PVC Plastic Clip
  6. Handphone Clip
  7. Handphone Strip
  8. Hock
犀利士

Anda boleh memilih pelbagai warna lanyard dan juga mencetak logo anda di atasnya bagi menampakkan lanyard itu lebih menarik, bererti dan professional. Tambahan pula dengan pelbagai aksesori yang FLEXISPRINT tawarkan kepada pelanggan-pelanggan kami pasti menjadikan lanyard itu lebih selamat dipakai dan convenience. Namun begitu ianya bergantung juga dengan tahap kepenggunaan dan keadaan sekitar. Sebagai contoh jika anda  mahu staff gunakan access card di lanyard pastikan anda memilih Metal Hock atau Metal Clip.  Oleh itu buatlah langkah bijak pilih lanyard yang bersesuaian dengan keperluan anda. Pastikan lanyard anda eyes catchy agar orang sekitar melihat jenama anda.

Tempah Lanyard anda sekarang!

Di Flexisprint kami menyediakan perkhidmatan untuk membuat lanyard anda.

Anda boleh dapatkan nasihat pakar untuk memurnikan lagi design lanyard anda.

Di Flexisprint, anda boleh menjimatkan masa bagi mendapatkan hasil yang berkualiti tinggi. Dengan cetakan yang tepat dan warna yang memikat, pasti menjanjikan impak yang maksima.

Design anda akan siap tepat pada waktu yang dijanjikan. Ia dihasilkan menepati citarasa dan kepuasan anda.

Corak serta design yang dipilih mestilah mampu menambat hati si pembeli dengan hanya sekali pandang sahaja. Selamat maju jaya di dalam perniagaan anda!

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0