fbpx
  1. Home
  2. Dari Meja CEO
  3. Kumpul Email Pelanggan Tapi Tak Digunakan

Kumpul Email Pelanggan Tapi Tak Digunakan

Saya BJ merupakan pemilik FLEXISPRINT yang beroperasi di shah alam.

Saya telah menggunakan sistem email ini bermula pada awal tahun 2019 sahaja. Tetapi saya telah belajar dan mengenali sistem ini dari tahun 2013 lagi. 😂😂😂😂 pergi kelas sana sini untuk belajar ilmu ini.

Alhamdulillah. Sepanjang kelas tersebut saya sangat paham.

Kelas email marketing ni, saya hadir pada tahun 2013 dengan nilai RM1997.00 selama 2 hari.

Kelas kedua saya hadir pada tahun 2016 dengan Nilai RM4897.00 selama 2 hari satu malam.

Kelas ketiga saya hadir pada tahun 2017 dengan nilai RM997.00

Kelas keempat saya hadir pada tahun 2018 dengan nilai RM8997.00

Saya amat faham masa tu. Tapikan……

Habis sahaja kelas…… saya langsung tak buat. Saya lupa setting…. saya takde idea…. saya abaikan jer.

Ini lah pengalaman saya.

Pada January 2019, saya berjumpa dengan Tuan Sham ni sebab saya dah pergi kelas dia dan belajar pada tahun 2017 dengan nilai RM997.00 tu lah. Saya cerita masalah saya. Kenapa saya tidak berjaya buat.

Pada hari tersebut kami mencari jalan penyelesaian kepada masalah ini.

Maka pada Feb 2019 bermulalah langkah FLEXISPRINT menggunakan email sebagai medium pemasaran kami sehingga kini.

Banyak perubahan cara marketing kami setelah kami menjalankan stratergy email marketing ini. Malah ianya sangat jimat dan membuatkan pelanggan membeli berkali-kali dengan kami.

Saya akan kongsikan lagi pengalaman saya sepanjang menggunakan email marketing ini.

TETAPI…. perjalanan ini bukan perjalan yang menyeronokkan. Tapi ianya satu perjalanan pengalaman yang anda sendiri akan laluinya nanti.

Semoga artikel ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda.
Terima kasih kerana sudah meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Menu
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0