fbpx

Kotak Shah Alam

Sebagai usahawan kita perlu sentiasa bergerak kemana sahaja untuk buat marketing, sales dan jumpa supplier. Mesti nak cari yang berdekatan dengan kediaman atau pejabat kan? Untuk warga Shah Alam dan Kota Kemuning yang nak tempah kotak Shah Alam sudah kami takluki. FLEXISPRINT sedia berkhidmat untuk anda.

Tempah Kotak Shah Alam Destinasi Tumpuan

Kepadatan penduduk melayu di Shah Alam sememangnya tinggi. FLEXISPRINT menawarkan servis cetakan kotak yang berhampiran dengan anda. Kedudukan premis kami yang berada di Seksyen 2 dan Seksyen 13 pasti memudahkan anda untuk datang menempah.

Kenapa perlu tempah kotak?

Kajian menunjukkan, munculnya keinginan untuk membeli sangat berkait rapat dengan packaging kotak produk. Dalam satu kajian ini menunjukkan 64%  (majoriti) pengguna akan membeli produk dari rak tanpa pengetahuan terlebih dahulu daripada itu.

64%  (majoriti) pengguna akan membeli produk dari rak tanpa pengetahuan terlebih dahulu daripada itu.

Produk Yang Ada Packaging Lebih Dipercayai Pelanggan

Setiap pelanggan mahukan yang terbaik untuk diri mereka. Usahawan juga mahukan terbaik untuk perniagaan dan masa mereka. Dengan adanya Kotak pelanggan akan lebih yakin untuk beli produk anda berbanding produk pesaing.

Cuba anda bayangkan ubat gigi brand A tanpa kotak. Brand ubat gigi B ada kotak, harga cuma beza 20 sen mahal, agak-agak siapa yang anda lebih percaya nak beli?

Tempah Kotak Produk Anda Sekarang!

Di Flexisprint kami menyediakan perkhidmatan untuk membuat kotak anda.

Anda boleh dapatkan nasihat pakar untuk memurnikan lagi design kotak anda.

Di Flexisprint, anda boleh menjimatkan masa bagi mendapatkan hasil yang berkualiti tinggi. Dengan cetakan yang tepat dan warna yang memikat, pasti menjanjikan impak yang maksima.

Design anda akan siap tepat pada waktu yang dijanjikan. Ia dihasilkan menepati citarasa dan kepuasan anda.

Corak serta design yang dipilih mestilah mampu menambat hati si pembeli dengan hanya sekali pandang sahaja. Selamat maju jaya di dalam perniagaan anda!

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0