fbpx

Kedai Printing Shah Alam – Flexisprint

Kedai Printing Shah Alam

Mencari kedai printing di Shah Alam yang menawarkan servis percetakan yang terbaik dengan harga mampu bayar? Flexisprint kan ada. Iye, lokasi kami di Shah Alam.

Cawangan Flexisprint hanya ada 2 sahaja buat masa ini. Di seksyen 2 dan seksyen 13. Jika jumpa di lokasi lain. Jaga Jaga itu bukan kami.

Lokasi Kedai Printing Shah Alam – Flexisprint

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

Klik Di Sini Untuk Terus Ke Lokasi

Kedai Printing Shah Alam

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

Klik Di Sini Untuk Terus Ke Lokasi

Servis Kedai Printing Shah Alam

Flexisprint menawarkan pelbagai servis percetakan digital, offset, inkjet dan juga laser print.

Kami mencetak flyers, broucher, name card, dari kuantiti yang kecil sehingga kuantiti yang banyak. Sekiranya anda memerlukan name card dengan kadar yang segera anda boleh menempah business card business card express. Mahukan flyers dengan kuantiti yang banyak seperti 10,000 ribu juga kami boleh supply. Tapi jika anda mahu cetak flyers 100pcs dan mahukan segera Flexisprint lah tempat anda patut menempah.

Flexisprint juga merupakan kilang cetak sticker label dan kotak packaging. Setiap hari kami mencetak untuk kegunaan pelangan pelangan usahawan di seluruh Malaysia. Untuk sticker tiada minimum order. Anda boleh menempah dengan kuantiti sikit ataupun banyak. Kotak pula min order adalah 300pcs dan kami boleh memberikan anda view mockup kotak secara percuma.

Banner bunting juga menjadi keperluan usahawan. Dengan kadar Rm1.00 sekaki. Anda sudah tidak perlu membayar lebih. Harga di Flexisprint sangat berpatutan. Sekiranya mahukan sticker untuk tampal di kenderaan atau ruang premis, Flexisprint turut menawarkan servis printing dan pemasangan.

Pernah dengar teknologi laser printing dan uv printing? Kini di Flexisprint kami mencetak corporate gift dan personalized gift menggunakan mesin uv printing dan laser printing. Selain itu rubber stamp yand ditempah juga menggunakan rubber bermutu dan teknologi laser terkini. Contoh hadiah yang menggunakan uv printing, arcylic poster, crystal plaque dan face mask box.

Pengalaman 18 tahun – Kedai Printing Shah Alam

Ramai usahawan telah menjadi pelanggan kami. Syarikat corporate juga tidak terkecuali. Berikut merupakan antara senarai senarai pelanggan Flexisprint.

“The customer is why we are here. If we take good care of them they will give us good reason to come back- Jenny McKenzie”

Kedai Printing Shah Alam

Semoga artikel ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda.
Terima kasih kerana sudah meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Untuk merasai sendiri servis dari Flexisprint anda boleh membuat tempahan secara online di website Flexisprint.my Anda juga boleh hadir ke outlet kami yang dibuka dari jam 930 pagi hingga 630 petang Isnin – Sabtu.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0