fbpx

Dilema Hiasan Kediaman Rumah Anda

Semasa berkunjung ke rumah sanak-saudara semasa perayaan Aidilfitri yang lalu, adakah anda perasan hiasan kediaman rumah itu?

Rata-rata pasti ada menggantungkan foto kenangan ahli keluarga yang diframekan di dinding rumah bukan? Terasa jelas aura kasih-sayang dan kebanggaan penghuni rumah setiap kali tetamu datang berkunjung dan memuji-muji keindahan rumah keluarganya. Untuk yang jarang berkunjung, boleh turut mengenali ahli keluarga tuan rumah berdasarkan foto tersebut.

Tetapi tahu sajalah, foto yang ada itu sudah berapa lama melekat di dinding itu. Tetamu yang berkunjung pasti terasa jemu menatap gambar yang sama saban tahun.

“Asyik-syik gambar konvokesyen ni. Sudah 10 tahun tidak berganti. Bagaimana lah rupa anaknya yang ini ya. Pasti sudah berkerjaya dan berkeluarga”

Bukanlah tuan rumah tidak ingin menggantikan foto yang terkini tetapi jika hendak letak gambar yang baharu memerlukan masa yang lama. Sebelum membuat tempahan di studio fotografi, hendaklah mengumpulkan ahli keluarga terlebih dahulu. Perlu bertanyakan waktu lapang setiap ahli keluarga untuk menetapkan tarikh penggambaran dan lain-lain.

Kini anda tidak perlu lagi rungsing! Di Flexis Print, dengan hanya menggunakan foto sedia ada di dalam handphone anda, anda boleh menempah Frame Art Canvas kami.

“Gambar daripada handphone saya? Tidak perlu camera DSLR ke?”

Ya benar! Kami hanya memerlukan gambar yang ditangkap daripada handphone anda, tidak kira jenama handphone apa asalkan gambarnya jelas dan cantik pada mata anda. Kemudian, foto itu akan terus diprint pada canvas dengan sekelip mata. Anda tidak perlu lagi bertungku-lumus untuk menempah photographer atau memandu ke studio fotografi. Kini semuanya diatas talian!

Bagaimana mahu menempah? Mari ikuti 3 langkah mudah ini.

Langkah pertama: Pilih Foto Terbaik Untuk Hiasan Kediaman Rumah

Snap foto terbaik anda menggunakan handphone. Atau pilih mana-mana foto yang ada di dalam handphone anda dan emailkan kepada [email protected]. Untuk hasil yang terbaik, anda hanya perlu email kepada kami. Anda juga boleh menghantar melalui whatsapp tetapi hendaklah attachkan foto anda melalui ‘Document’, bukan melalui ‘Gallery’.

Langkah kedua: Pastikan Saiz Sesuai Dengan Skala Ruang Hiasan Kediaman Rumah itu

Pilih saiz frame anda. Anda boleh memilih mana-mana saiz seperti yang tertera.

SIZE 12″ X 12″

SIZE 12″ X 18″

SIZE 16″ X 24″

SIZE 24″ X 32″

SIZE 30″ X 40″

SIZE 36″ X 48″

Langkah ketiga : Buat Pembayaran Secara Online Transfer atau Walk-in ke mana-mana cawangan kami

Di Flexisprint kami menyediakan perkhidmatan untuk mencetak canvas anda.

Anda boleh dapatkan nasihat pakar untuk memurnikan lagi canvas anda.

Di Flexisprint, anda boleh menjimatkan masa bagi mendapatkan hasil yang berkualiti tinggi. Dengan cetakan yang tepat dan warna yang memikat, pasti menjanjikan impak yang maksima.

Canvas anda akan siap tepat pada waktu yang dijanjikan. Ia dihasilkan menepati citarasa dan kepuasan anda.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0