fbpx

Corporate Gift Shah Alam

Biasa tak dengan corporate gift atau hadiah korporat? Tahu tak ada pelbagai jenis items yang boleh dikategorikan sebagai corporate gift ni. Harini Flexisprint nak share dengan anda supaya anda lebih jelas dengan hadiah-hadiah ini. Teruskan membaca artikel corporate gift shah alam.

Untuk apa pemberian Corporate Gift – Shah Alam

Ramai juga tertanya-tanya. Kenapa nak beri hadiah corporate ni? Penting ke? Jawapannya, memang penting. Setiap pemberian itu memberikan nilai dan pengalaman kepada penerima. Kita memberikan hadiah kepada pelanggan untuk mereka ingat jenama kita. Untuk mereka setia dengan kita. Kita buat mereka gembira. Kita tambah nilai servis yang telah kita berikan.

Jenis-jenis hadiah Corporate Gift – Shah Alam

Ada pelbagai kategori hadiah yang Flexisprint tawarkan kepada para usahawan. Anda boleh pilih mengikut keperluan pelanggan atau yang bersesuaian dengan business anda.

1. Drinkwares & Household – Alatan minuman dan kelengkapan rumah

Ramai juga pelanggan kami memilih untuk berikan hadiah ini kerana semua orang menggunakannya. Anda boleh tempah mug, botol air, alas cawan dan set sudu garfu. Semua ini boleh cetak logo syarikat anda. >> Klik sini << untuk menyemak harga ceramic mug.

2. IT Items – barang IT

Contoh barang IT yang paling diminati untuk corporate gift adalah pendrive dan powerbank. Setiap produk ini boleh dicetak logo di atasnya. Firma guaman, sekretariat, auditor dan juru gambar antara perniagaan yang selalu menempah IT items untuk dijadikan corporate gift.

3. Notepads, Planner, Calendar

Hadiah ini sangat popular pada hujung dan awal tahun. Boleh digunakan oleh  pelanggan sepanjang tahun. Kalendar ada jenis dinding dan meja. Boleh semak harga kalendar >> di sini <<.

Notepads dan planner juga ada beberapa jenis. Hadiah ini sangat sesuai kepada anda yang menjalankan perniagaan coaching, seminar, tuition. Ada juga memberikan hadiah ini kepada staff untuk membakar semangat bekerja di tahun berkenaan.

4. Writing Instruments – kelengkapan menulis

Tidak lengkap jika berikan buku tanpa pen. Flexisprint juga menawarkan pelbagai jenis pen dan design warna untuk membuat pelanggan anda semua senyum ketika menerimanya. >> Klik sini << untuk melihat catalogue pen. Selain pen, anda juga boleh berikan highlighter dan pencil.

5. Bag

Popular items gift ini memang tranding 2020-2021. Dengan kesedaran ‘no plastics bag’. Hadiah bag seperti non woven bag, jute bag menjadi kegilaan ramai usahawan. Hal ini kerana orang ramai akan membawa bag itu kemana sahaja. Lagi banyak tempat mereka bawa, lagi ramai orang akan lihat jenama anda pada bag itu. >> Klik sini << untuk menyemak harga non woven bag.

6. Fabric

Ada pelbagai gift yang berasaskan fabric boleh dijadikan hadiah. Seperti contoh, yang paling kerap diberikan sebagai hadiah adalah tuala dan t shirt. Tuala muka anda boleh tempah dengan jahitan sulam. T shirt anda boleh cetak padanya dan berikan kepada pelanggan bertuah anda.

Ada pelbagai lagi hadiah yang anda boleh berikan kepada client dan staff anda. Yang penting jangan lupa cetak jenama perniagaan anda di atas item tersebut.

Semoga artikel ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda.
Terima kasih kerana sudah meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0