fbpx

Banner Family Day Shah Alam

Family day merupakan salah satu aktiviti yang boleh diadakan bersama keluarga. Booking 1 tempat khas untuk berkumpul dengan keluarga contohnya seperti Pantai, padang, rumah dan sebagainya. Di hari ini lah kitab oleh berkumpul 1 keluarga besar, boleh melepaskan rindu dengan saudara-mara yang sudah lama tidak berjumpa.

Apa yang boleh naikkan semangat ber family day ye?

Pertama, mestilah ada banner khas family day. Macam customer kami buat ni. Cantikkan? Digantung kat atas siling rumah, digantung diantara 2 pokok.

family day

Kedua, adanya aktiviti-aktiviti yang menarik seperti game family day, bakar-bakar, pertukaran hadiah dan sebagainya. Kalau ada kanak-kanak lagi bertambah meriah riuh rendah dengan jeritan dan ketawa mereka.

Dimana nak print Banner Family Day?

Nak tak saya bagitahu dimana boleh print banner family day anda? Mestilah di FLEXISPRINT SHAH ALAM. Harga yang berbaloi. Kami pun ada jual di Shopee Shop tau. Boleh lawat shopee shop kami > Banner Family Day Shopee <. Tapi kita hanya buat size 5ft x 3ft sahaja.

Bagaimana nak order banner family day di shopee shop?

Tiada design atau tiada idea nak create design untuk family day? Jangan risau ye sebab di shopee shop kami pun dah ready kan lebih 10 design yang menarik dan sesuai untuk segala tema family day anda. Anda hanya pilih design dan terus checkout sahaja di shopee shop kami. Selepas anda sudah checkout, mohon untuk chat kami dan berikan informasi atau maklumat yang anda mahu letak di banner family day tersebut. Nanti kami akan bagi confirmation artwork di chat shopee atau di whatsapp sekiranya anda beri nombor telefon kepada kami

Nak saiz lain dan design lain?

Boleh Sahaja. Di website kami juga ada produk banner > Banner Printing < yang anda boleh masukkan saiz yang anda inginkan. Anda ada design sendiri juga boleh upload di website atau di email kami >[email protected] dan nanti team kami akan semak design dan akan proses. Nak order manual di whatsapp juga boleh. >whatsapp< klik disini untuk berkomunikasi dengan team sales kami.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0