fbpx
  1. Home
  2. Tips Untuk Usahawan
  3. Artikel Sampul Duit Raya
  4. Sampul Duit Raya Murah

Sampul Duit Raya Murah

Pejam celik, pejam celik, kita dah menuju ke penghujung tahun rupanya… Tak cukup dengan itu, Hari Raya Aidilfitri tahun 2023 pun semakin mendekat. Sampul duit raya pula masih belum sempat untuk ditempah dek kerana terlalu busy survey pusat percetakan mana yang menawarkan harga terbaik dan murah.

“Hmm, wujud lagi ke pusat percetakan yang menawarkan harga murah zaman sekarang ni…”

Eh, masih wujud lagi ya pusat percetakan yang tawarkan harga murah untuk tempahan sampul duit raya ni. Untuk pengetahuan para usahawan yang masih mencari tempat terbaik untuk menempah, kami di FLEXISPRINT juga ada menerima tempahan sampul duit raya dengan harga yang berbaloi dan murah tau!

Nak tahu dengan lebih lanjut? Kalau nak, pastikan anda semua baca perkongsian Min sehingga ke penghujungnya.

 

Design Sampul Duit Raya Murah di FLEXISPRINT

Setiap tahun, FLEXISPRINT akan mengadakan promosi bersempena akhir tahun dan kebiasaannya para usahawan akan menempah lebih awal pada waktu ini sebagai persediaan perniagaan Aidilfitri nanti.

Pasti ramai yang tertanya-tanya tentang design yang FLEXISPRINT akan promosikan pada setiap akhir tahun kan? Baiklah, jom sama-sama kita lihat sedikit sebanyak contoh yang telah Min sediakan di bawah ini.

1. Design Klasik

 

Sampul Duit Raya Murah

2. Design Moden

 

Sampul Duit Raya Murah

3. Design Floral

 

4. Design Abstrak

 

Sampul Duit Raya Murah

…dan banyakkk lagi. Memang cantik-cantik sampul duit raya daripada FLEXISPRINT kan? Barulah bertambah semangat nak menyambut Syawal nanti…

Untuk dapatkan katalog penuh jenis-jenis sampul duit raya murah yang ada di FLEXISPRINT, anda boleh klik di sini.

 

”Hmm, kalau nak custom made design sendiri untuk sampul duit raya, boleh ke Min?”

Sudah semestinya boleh! Anda boleh terus beritahu team kami tentang design bagaimana yang diingini. FLEXISPRINT akan sentiasa berusaha menuruti kesemua butiran yang telah dikongsikan oleh para pelanggan kami.

Untuk ketahui info lanjut tentang sampul duit raya custom made, anda boleh baca di sini.

 

Bila Tempahan Sampul Duit Raya Ini Boleh Dibuat?

 

”Raya kan lambat lagi, apa je kelebihan buat tempahan awal…”

Tempahan yang dibuat secara awal, akan mendapat harga yang lebih murah berbanding mereka yang menempah pada bulan puasa. Paling best, sekarang ni tengah ada promosi dan tak perlu tunggu lama sebab que tempahan masih belum banyak. InshaAllah, confirm cepat siap!

“Berapa harga sampul duit raya murah tu? Berapa harga kalau mahal tu?”
1000 pieces, RM300.05 (Promosi)
Normal price pula adalah RM345.

Bak kata orang, lebih banyak, lebih jimat gitu… Jom tempah sekarang!

Jadi, pastikan anda tidak menempah last minute ya wahai para usahawan hebat semua! Tempahan awal ini juga sewajarnya dibuat supaya tempahan Tuan Puan semua dapat disiapkan pada waktu yang telah ditetapkan.

Untuk lebih selamat, Tuan Puan sudah boleh mula menempah mulai hari ini tau! Jadi, buat apa lagi? Jom tempah sampul duit raya murah bersama FLEXISPRINT sekarang juga.

 

Jom Walk-In ke FLEXISPRINT

Anda boleh membuat tempahan sampul duit raya murah dengan pergi ke cawangan yang terdekat iaitu di Seksyen 13 dan Seksyen 2. Jom ikut alamat di kedua-dua cawangan FLEXISPRINT seperti berikut:

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

Tel: +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5.

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor.

Tel: +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

Web: flexisprint.my.

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 2:

https://waze.com/ul/hw281mzh31.

 

Nak Menempah Bersama FLEXISPRINT Secara Online?

FLEXISPRINT turut menyediakan perkhidmatan tempahan secara online bagi memudahkan para usahawan yang tidak berkesempatan untuk berkunjung ke mana-mana cawangan kami di Shah Alam.

Jadi, kepada yang ingin menempah atau ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang sampul duit raya murah, anda boleh klik di sini untuk berhubung dengan team FLEXISPRINT secara terus.

Untuk mendapatkan design-design sampul duit raya yang terkini pula, pastikan anda terus ke website FLEXISPRINT.

Kepada para usahawan yang ingin menempah sampul duit raya, promosi akhir tahun ini akan tamat tidak lama lagi tau! Jadi, jom buat tempahan bersama FLEXISPRINT hari ini juga. Anda pasti akan berpuas hati.

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0