fbpx

Sampul Duit Raya Cantik

sampul duit raya cantik

 

Bulan Syawal bakal menjelang tiba, pastinya ramai rakyat Malaysia sudah mulai mencari sampul duit raya. Sampul duit raya ini sudah seperti suatu perkara yang wajib ada tatkala sambutan Syawal tiba. Min yakin, pasti ramai yang sedang mencari sampul duit raya cantik kan? Lebih-lebih lagi mereka yang bergelar usahawan.

Namun, tahukah anda bahawa FLEXISPRINT ada menyediakan perkhidmatan percetakan sampul duit raya yang cantik dan meletopsss? Ha, tak payah pergi jauh-jauh lagi dah. Hujung minggu ni juga anda boleh serbu FLEXISPRINT!

Selain daripada menyediakan cetakan sampul duit raya cantik yang ready-made, anda juga boleh custom-design sampul raya sendiri tau… Makin menarik topik Min kali ni kan? Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, pastikan anda baca perkongsian Min sampai habis.

 

Corak Sampul Duit Raya FLEXISPRINT

Di FLEXISPRINT, kami turut menawarkan pelbagai jenis corak sampul duit raya yang boleh anda pilih. Namun, terdapat tiga jenis corak yang paling diminati dan mendapat tempahan tertinggi. Antaranya adalah:

 

  • Corak modern
  • Corak islamik
  • Corak klasik

Jom Min tunjukkan sneak peak corak sampul duit raya cantik yang FLEXISPRINT ada! Pertama sekali, Min nak tunjuk sampul duit raya modern terlebih dahulu.

1. Sampul Duit Raya Modern

Ada sesetengah orang lebih meminati corak-corak modern dan trendy. Jadi, kami di FLEXISPRINT juga pasti akan mencuba sehabis baik dalam mengikut cita rasa para usahawan yang ingin menempah jenis corak sampul duit raya modern sebegini.

 

Sampul Duit Raya Cantik

2. Sampul Duit Raya Islamik

Seterusnya adalah sampul duit raya islamik. Haaa, yang islamik pun ada juga tau!

Seperti yang kita fahami, sambutan Syawal ini adalah bertemakan bulan yang khas buat semua umat Islam. Jadi, sampul duit raya yang bercorak islamik ini sudah pasti lebih digemari dan tepat untuk penggunaan perayaan tersebut.

 

Sampul Duit Raya Cantik

3. Sampul Duit Raya Klasik

Satu lagi corak yang tidak lapuk dek zaman… Di FLEXISPRINT, kami juga menawarkan sampul duit raya klasik buat para usahawan dan pelanggan semua.

Siapa kata yang trendy aje dianggap cantik dan digemari ramai? Sampul duit raya klasik ni pun sama cantik untuk anda semua gunakan ketika perayaan Aidilfitri nanti ya!

 

Ha, lepas tengok gambar di atas, mesti anda setuju bahawa sampul duit raya klasik ni cantik juga kan? Buktinya, ia merupakan di antara tempahan tertinggi di FLEXISPRINT tau…

Jadi, anda semua berkenan dengan yang mana? Kalau masih belum pasti, jom lihat katalog penuh kami di sini.

 

Jenis-jenis Sampul Duit Raya | FLEXISPRINT

Pasti ada yang tertanya-tanya berapa jenis sampul duit raya cantik yang FLEXISPRINT ada kan? Baik, untuk pengetahuan anda, FLEXISPRINT menawarkan dua jenis sampul duit raya kepada para pelanggan.

 

  • Jenis portrait
  • Jenis landscape

Untuk setiap tempahan, para usahawan atau pelanggan boleh memilih sama ada ingin menempah jenis portrait atau jenis landscape. Bagi Min, kedua-dua jenis sampul duit raya ini cantik dan anda boleh membuat pilihan mengikut mana yang berkenan di hati.

Jika sudah berkenan, tunggu apa lagi? Jom order dan hubungi kami!

 

Macam Mana Nak Order Sampul Duit Raya Dengan FLEXISPRINT

Di Flexisprint, Tuan Puan tidak perlu risau kerana kami beroperasi melalui dua cara iaitu,

 

  1. Tuan Puan boleh menempah secara dalam talian melalui website FLEXISPRINT untuk servis yang lebih pantas dan mudah. Atau;
  2. Tuan Puan boleh terus walk-in ke FLEXISPRINT yang terletak di Shah Alam Seksyen 2 dan Seksyen 13.

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

Tel: +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

https://g.co/kgs/63RYZm
Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5.

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor.

Tel : +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

https://goo.gl/maps/n2FaK5fTXU82
Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31.

 

Testimoni FLEXISPRINT

Pssst, ada yang masih ragu-ragu nak buat tempahan sampul duit raya bersama FLEXISPRINT? Jom tengok video testimoni sampul duit raya di bawah ini terlebih dahulu.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0