fbpx

Peniaga Nasi Lemak Kena Baca Ni

Nasi lemak merupakan produk yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Cukup sekadar, apabila orang yang pertama kali membelinya, rasa sedap, maka pembelian berulang akan berlaku.

Bagi membolehkan orang yang tidak pernah merasainya mencuba, perlulah seseorang memberitahu kepadanya, “nasi lemak tu sedap lah” yang akan memberi keyakinan kepada orang baru itu untuk mencubanya.

Banyak peniaga nasi lemak yang saya tengok, tidak memanfaatkan ruang yang ada pada badan bungkusan nasi lemak itu sendiri. Bayangkan, anda mempunyai sticker yang tertampal, ada brand, ada contact no, lebih mudah untuk brand anda tersebar pada mereka yang belum pernah merasainya… Bagaimana yer? Teruskan membaca…

Katakan kawan pejabat beli nasi lemak, mereka tak pernah rasa pun tetapi mereka kata, nasi lemak tu sedap lah. Lalu mereka bagitahu, dia beli kat makcik yang jual bawah pokok.

Bayangkan, makcik bawah pokok tu ada sticker kat bungkusan nasi lemak, siap ada contact no. Adakah ini memudahkan sesiapa sahaja untuk menghubungi makcik tu dan yang paling menarik ialah tertulis MENERIMA TEMPAHAN MAJLIS. Ini membolehkan peniaga nasi lemak mendapat order secara pukal dan in advance.

Lihatlah senario di atas. Fikirkan, hanya tindakan dan kos yang tak sampai sepuluh sen, membuka peluang untuk peniaga nasi lemak menambahkan jualan dan mendapat order in advanced.

Kepada peniaga nasi lemak seluruh Malaysia. Anda mungkin busy, sebabtu saya nak bantu anda buat STICKER yang boleh di lekat pada bungkusan, anda order secara online dan terus dihantar ke depan pintu rumah anda.

Jom Ubah, Tampal Sticker, Anda Mampu Melakukannya…

Semoga artikel ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda.
Terima kasih kerana sudah meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0