fbpx

Berakhir sudah pencarian cintaku, jiwa ini tak lagi sepi…” Tidak lama lagi majlis perkahwinan akan diadakan, semua persediaan sudah kelihatan sempurna. Tetapi, kalau tiada Welcome Board Wedding, seperti tidak lengkaplah sesebuah majlis. Anda mengalami masalah untuk mendapatkan Welcome Board Wedding? Mari Admin kongsikan tentang sebuah kedai yang menyediakan servis tempahan Welcome Board kahwin cantik dan murah!

Setiap individu pasti menginginkan majlis resepsi perkahwinan berjalan lancar dengan begitu sempurna dan ditata hias dengan pelamin, serta photobooth yang cantik. Tidak ketinggalan, Welcome Board Wedding yang sudah semestinya menambah cantik dan seri sebuah majlis kahwin, susulan penggunaan warna serta corak yang aesthetic pada Welcome Board tersebut.

Oleh hal yang demikian, kami di FLEXISPRINT menghasilkan Welcome Board Wedding yang menarik buat anda yang bakal bergelar raja sehari! Mari teruskan membaca bersama kami untuk ketahui info lanjut.

Tempah Welcome Board Kahwin Cantik di FLEXISPRINT

Tahukah mengapa perlunya untuk membuat tempahan Welcome Board bersama FLEXISPRINT? Umum mengetahui bahawa FLEXISPRINT dikenali sebagai Papyrus Service pada suatu ketika dahulu dan hanyalah sebuah kedai fotostat dan percetakan. Kedai yang dahulunya hanyalah kedai biasa, sudah pun bertukar wajah dan diberi nama baharu sebagai FLEXISPRINT.

FLEXISPRINT berkembang maju serentak dengan perkembangan teknologi percetakan berkualiti yang digunakan bagi menghasilkan cetakan yang bermutu. FLEXISPRINT bukan sahaja membantu para usahawan dalam mengembangkan promosi perniagaan, malahan turut meringankan beban bakal pengantin dengan menubuhkan KadLestari dan Welcome Board bagi menyempurnakan majlis perkahwinan.

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang servis yang ditawarkan oleh FLEXISPRINT, hanya tekan pautan ini untuk membuat tempahan dengan segera.

Promosi Welcome Board Kahwin Cantik

Berita gembira untuk bakal pengantin! FLEXISPRINT sedang mengadakan jualan promosi bagi produk perkahwinan, terutamanya Welcome Board Wedding. Satu Welcome Board ini hanyalah bernilai RM100 dengan saiz 18 x 24 dan pemilihan text design yang menarik serta memasukkan special text pada Welcome Board!

Untuk pengetahuan, masa yang diambil untuk menyiapkan Welcome Board ini adalah dalam masa 7 hari bekerja, dengan design yang direka sendiri atau direka khas oleh designer FLEXISPRINT. Sekiranya anda bingung dan buntu tentang design yang sesuai untuk Welcome Board, anda boleh serahkan kepada designer FLEXISPRINT bagi menghasilkan design yang menarik!

Welcome Board Kahwin Cantik

Anda juga boleh custom design sendiri dengan memilih jenis tulisan yang berangkai dan sebagainya. Tekan pautan ini untuk ketahui pelbagai kategori Welcome Board yang ditawarkan di FLEXISPRINT.

Welcome Board Kahwin Cantik

Servis Perkahwinan yang Ditawarkan di FLEXISPRINT

Selain daripada Welcome Board Wedding, FLEXISPRINT ada menawarkan pelbagai produk perkahwinan yang cantik dengan harga yang berpatutan. Misalnya, bunting kahwin, button badge, cek hantaran, door gift boxes, guestbook wedding, sticker majlis, dan kad undangan perkahwinan.

FLEXISPRINT membuka tempahan secara terbuka kepada anda walau di mana jua anda berada. Kini, anda boleh membuat tempahan pelbagai cetakan yang dihasilkan oleh FLEXISPRINT secara dalam talian melalui pautan ini.

Jom Datang ke Lokasi Kami | Welcome Board Kahwin Cantik

Kami mempunyai dua cawangan di Shah Alam, iaitu di Seksyen 13 dan Seksyen 2. Mari ikuti alamat di dua cawangan kami seperti berikut:

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia, 40100 Shah Alam

Tel : +60378029099
E-mel: [email protected]

https://g.co/kgs/63RYZm
Web: www.flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor

Tel : +60378029099
E-mel: [email protected]

https://goo.gl/maps/n2FaK5fTXU82
Web: www.flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31

Testimoni

Anda masih ragu-ragu untuk membuat tempahan? Jom tengok video Welcome Board kahwin cantik yang telah dihasilkan oleh FLEXISPRINT untuk pelanggan yang custom design sendiri seperti di bawah:

Tempah cepat, dapat cepat! Buat pesanan segera di sini atau boleh hubungi kami di talian 03-7802 9099. Anda juga boleh layari laman TikTok dan YouTube kami bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut.

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0