fbpx
  1. Home
  2. Tips Untuk Usahawan
  3. Artikel Sampul Duit Raya
  4. Sampul Duit Raya Murah 2022

Sampul Duit Raya Murah 2022

Tak lama lagi Aidilfitri 2022 bakal menjelang. Pasti Tuan/Puan dah mula buat persiapan antaranya mencari tempat untuk tempah sampul duit raya murah 2022 kan?

FLEXISPRINT beroperasi di alamat : No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000, Shah Alam, Selangor sejak tahun 2004.

Diketahui dengan servis sampul duit raya murah 2022, FLEXISPRINT pasti menjadikan hari raya anda berbeza dari tahun-tahun sebelumnya.

Sampul Duit Raya dengan Harga Terbaik !

Dengan lebih daripada 100 pilihan sampul duit raya murah, Tuan/Puan hanya perlu memilih design yang berkenan di hati dan bersesuaian dengan tema keluarga mahupun organisasi kita.

Tips dari FLEXISPRINT – terus tempah 1000 pcs untuk mendapatkan harga rendah dan murah serta berbaloi!

Promosi dengan setiap tempahan sampul duit raya melalui laman web FLEXISPRINT.MY, hanya RM300.05 sahaja!

Pelbagai pilihan sampul duit raya yang sangat merambangkan mata kita!
Harga rendah yang ditawarkan bukanlah sebab untuk FLEXISPRINT berkompromi dengan kualiti setiap satu sampul duit raya yang Tuan/Puan tempah daripada kami.

Terdapat lima tema yang disediakan oleh FLEXISPRINT yang tidak akan mengecewakan pelanggan.

Tema Pertama : Abstrak

Tema Kedua : Klasik

Logo organisasi Tuan/Puan akan dicetak di bahagian logo SDR / FLEXISPRINT mengikut kehendak dan permintaan.
Team FLEXISPRINT akan membantu Tuan/Puan dalam urusan ini sebelum cetakan.

Beberapa organisasi seperti bank dan syarikat-syarikat besar sering memilih design klasik sebagai pilihan design sampul duit raya terkini dari tahun-tahun sebelum dan juga tahun ini.

Sebagai pengguna servis mereka, kita juga gembira setiap kali dapat sampul duit raya kan?
Lagi-lagi yang cantik macam pilihan dari FLEXISPRINT ni!

Ketiga : Flora

Bagi penggemar design sampul duit raya murah, kami juga tetap mempunyai design yang romantik dan menyegarkan, pilihlah sampul duit raya dari FLEXISPRINT. Semudah tempah, bayar dan terima tempahan anda.

Mudah sangat!

Macam ni punya cantik, memang tinggal pilih saje design sampul duit raya terkini 2022 yang kita mahukan!

Walaupun kita tempah 1000 pcs untuk kita dan tim sahaja, tetap dapat harga tempah sampul duit raya murah!

Design Keempat : Islamik

Design Kelima : Moden

Pasti meriah sambutan Aidilfitri tahun ini dengan design sampul duit raya murah dari FLEXISPRINT kan.

Tuan/Puan hanya perlu mengikuti 5 langkah mudah ini :

Langkah Pertama #1

Pilih konsep tema yang ada mahukan di https://flexisprint.my/product-category/sampul-duit-raya/

Langkah Kedua #2

Pilih sama ada nak jenis sampul melintang atau menegak. Buat pilihan kuantiti dan design yang dimahukan. Untuk Self Pick Up / Shipping Option, anda bole juga memilih beberapa pilihan yang ada.

Langkah Ketiga #3

Add to cart & mulakan check out.

Langkah Keempat #4

Lengkapkan borang tempahan butiran anda dan buat pembayaran secara online. Sekiranya ada promo code anda boleh masukkan.

Langkah Kelima #5

Anda boleh emailkan kepada kami logo dan butiran laman web, FB IG TIKTOK dan lain-lain butiran yang anda mahukan ke [email protected] dan nyatakan no tempahan. Team kami akan hubungi anda untuk pengesahan tempahan.

Jangan berlengah lagi dan mula membuat tempahan hari ini juga ya!

Semoga artikel ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda.
Terima kasih kerana sudah meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Jadi, dimana hendak saya bertanyakan soalan lebih lanjut? Atau berhubung dengan FLEXISPRINT?

Anda boleh klik buton di bawah untuk berhubung dengan Team Sales FLEXISPRINT ⇓

Tempahan boleh di pos dan warga sekitar Shah Alam juga boleh self pickup di Flexisprint Seksyen 2 dan Seksyen 13 Shah Alam. Anda boleh semak harga di button ini.

Waktu operasi (PKPB) masih sama seperti hari biasa iaitu 9.30 pagi hingga 6.30 petang jika mahu walk-in. Kami juga komited dalam usaha sama-sama mengekang wabak pandemik Covid-19, jadi kedai Online kami juga beroperasi 24 jam di Flexisprint.my.

Kalau nak walk-in, alamatnya disini:
  • No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, Shah Alam, Selangor
  • No 12, Jalan Balapan 13/32, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor

Singgah, layari dan Follow kami di akaun-akaun ini! Promosi-promosi sticker kami tidak kurang hebat sambutannya disini:

🌸Facebook @Flexisprint

🌸Instagram @flexisprint

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0