fbpx
  1. Home
  2. Tips Untuk Usahawan
  3. Artikel Sampul Duit Raya
  4. Sampul Duit Raya 2023

Sampul Duit Raya 2023

Tak lama lagi, kita akan menyambut tahun baru 2023! Semestinya pada tahun baru ini, kita akan berasa lebih teruja kerana sambutan Hari Raya Aidilfitri juga akan bertandang pada hujung bulan April nanti. Jadi, anda semua dah ada sampul duit raya untuk tahun 2023 ke belum tu?

Hari Raya pada tahun baru, mestilah nak guna rupa yang baru juga kan? Takkanlah nak guna yang tahun lepas punya. Kurang lengkap rasanya sambutan hari raya anda nanti, hihi…

Jadi, kepada Tuan Puan yang masih mencari pusat percetakan sampul duit raya 2023 terbaik, pastikan Tuan Puan terus ke FLEXISPRINT! Kami ada menyediakan perkhidmatan cetakan sampul duit raya yang pelbagai buat anda.

Kalau Tuan Puan nak dapatkan sampul duit raya 2023 yang ready-made pun ada, kalau nak yang custom-design mengikut citarasa sendiri pun ada! Mana lagi nak dapatkan sampul duit raya 2023 anda, kalau bukan dengan FLEXISPRINT? Jom ketahui info lanjut bersama kami.

 

Kepuasan Pelanggan Adalah Diutamakan | FLEXISPRINT

FLEXISPRINT merupakan sebuah syarikat dan kilang percetakan sampul duit raya yang sudah beroperasi lama di Malaysia. Syarikat kami ini telah beroperasi selama hampir lebih 19 tahun lamanya. Menarik kan?

Dalam tempoh 19 tahun ini, kami juga telah membuktikan bahawa FLEXISPRINT sentiasa memberikan hasil yang terbaik kepada semua para pelanggan.

Kami bukan sahaja menyediakan servis-servis cetakan biasa, malahan kami juga turut menyediakan perkhidmatan cetak sampul duit raya 2023 buat semua lapisan masyarakat. Ia adalah sangat sesuai buat para usahawan terutamanya, yang berminat untuk melakukan branding mahupun marketing untuk mengembangkan lagi perniagaan.

Sepanjang tempoh FLEXISPRINT beroperasi, kami sudah mempunyai beberapa existing customer seperti Fareha, Capal, Goodyear, Qaysaa, Bella Amara dan banyak lagi. Jom kita dengarkan terlebih dahulu testimoni daripada team Fareha!

Apa yang pasti, rata-rata pelanggan yang pernah menempah dan menggunakan servis perkhidmatan FLEXISPRINT pasti akan berpuas hati dengan hasil kerja yang telah diberikan.

Jadi, buat Tuan Puan yang masih berfikir-fikir untuk menempah sampul duit raya 2023 bersama FLEXISPRINT, pastikan anda berbuat demikian dengan kadar segera ya! Untuk melihat design-design terkini terlebih dahulu, Tuan Puan boleh tekan di sini.

 

Jenis dan Saiz Sampul Duit Raya | FLEXISPRINT

Di FLEXISPRINT, kami menawarkan pelbagai jenis sampul duit raya supaya para pelanggan dapat membuat pilihan dengan baik. Sampul duit raya kami juga boleh didapati dalam pelbagai saiz dan bentuk tau!

Buat para pelanggan usahawan terutamanya, yang mempunyai budget lebih bolehlah menempah sampul duit raya jenis premium dan eksklusif daripada FLEXISPRINT.

 

“Kalau sampul duit raya saiz standard, tak ada ke Min?”

Eh, mestilah ada! Kan kami dah kata, FLEXISPRINT sememangnya menyediakan servis cetak sampul duit raya dengan pelbagai jenis design dan saiz KHAS seperti yang dimahukan oleh para pelanggan. Jadi, jangan risau ya…

 

sampul duit raya 2023

Sampul Duit Raya 2023

Di FLEXISPRINT, saiz sampul duit raya kami juga adalah sesuai untuk pelbagai jumlah wang, dari kecil sehinggalah ke jumlah yang besar.

Jadi, para pelanggan tidak perlulah risau jika terpaksa berdepan dengan masalah semasa proses pengisian duit dan sebagainya nanti. Cukup anda beritahu kami saiz, design dan jumlah yang diinginkan, maka kami akan berikan anda rekomendasi sampul duit raya yang terbaik buat anda!

Tuan Puan khususnya buat para usahawan, bolehlah membuat tempahan sampul duit raya 2023 mulai hari ini ya! Jangan lepaskan peluang untuk membuat tempahan awal sampul duit raya anda di FLEXISPRINT.

 

300 Design Sedia Ada Hanya di FLEXISPRINT

Kepelbagaian design sedia ada ini sudah pasti dapat memudahkan dan memberi para pelanggan lebih banyak pilihan sebelum menempah. Design-design sedia ada ini juga memberi kemudahan buat para pelanggan khususnya buat mereka yang ingin mendapatkan atau menggunakan sampul duit raya dalam masa terdekat.

Tuntasnya, design sedia ada ini dapat membantu menjimatkan masa kerana pelanggan tidak perlu lagi bersusah-payah untuk memikirkan design yang ingin dicetak dan ditempah.

 

sampul duit raya 2023

Apa yang lebih menarik lagi ialah, design yang sedia ada ini juga boleh diletakkan logo perniagaan anda. Tuan Puan hanya perlu memilih design yang diinginkan, dan seterusnya kami akan menambah logo syarikat atau nama perniagaan Tuan Puan pada sampul duit raya tersebut. Sangat mudah kan?

Jadi kepada usahawan-usahawan di luar sana yang sedang mencari sampul duit raya 2023 untuk dijadikan sebagai bahan branding, marketing atau apa sahaja, pastikan anda terus menempah sampul duit raya ini bersama FLEXISPRINT mulai hari ini ya!

 

Lokasi FLEXISPRINT | Tempahan Sampul Duit Raya 2023

Di Flexisprint, Tuan Puan tidak perlu risau kerana kami beroperasi melalui dua cara iaitu,

 

  1. Tuan Puan boleh menempah secara dalam talian melalui website FLEXISPRINT untuk servis yang lebih pantas dan mudah. Atau;
  2. Tuan Puan boleh terus walk-in ke FLEXISPRINT yang terletak di Shah Alam Seksyen 2 dan Seksyen 13.

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor.

Tel: +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5.

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor.

Tel : +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31.

 

Tempah Bila-bila Masa Sahaja di FLEXISPRINT

Aidilfitri 2023 semakin hampir, jadi jom dapatkan servis cetakan sampul duit raya bersama FLEXISPRINT dengan kadar segera ya!

Untuk menempah atau mendapatkan info lanjut tentang sampul duit raya 2023, Tuan Puan boleh klik di sini untuk berhubung dengan Sales Team FLEXISPRINT secara terus.

Untuk mendapatkan design-design terkini cetakan sampul duit raya 2023 pula, Tuan Puan boleh terus ke website kami. Jom buat pilihan bijak bersama FLEXISPRINT!

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda

Recent Posts

Blog Category

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0