fbpx

Strategi pemasaran yang efektif bukan sahaja bergantung kepada produk semata-mata. Malahan, ia adalah disebabkan cara pengiklanan produk dibuat. Oleh itu, penggunaan sticker amat diperlukan dalam memperkenalkan produk dan mengembangkan perniagaan. Justeru, usahawan digalakkan untuk print sticker design sendiri bagi menjimatkan kos pemasaran produk.

Walaupun sticker didatangi dalam saiz yang kecil, namun impak penggunaannya cukup besar sekali bagi sesebuah perniagaan, terutama perniagaan yang baru membangun. Jom ikuti kupasan lebih lanjut daripada kami.

Print Sticker Design Sendiri Lebih Jimat?

Tahukah anda bahawa perniagaan yang maju disebabkan usahawan yang bijak dalam mengatur strategi pemasaran? Tidak perlu mengeluarkan kos yang banyak untuk mengiklankan produk, hanya menggunakan sticker dengan kos yang rendah dapat meningkatkan marketing perniagaan!

Namun, sticker yang direka sendiri oleh usahawan lebih jimat berbanding sticker yang direka oleh designer. Tambahan pula, usahawan boleh memilih design kegemaran mengikut citarasa sendiri dengan warna yang menarik untuk mengiklankan produk.

Kami bersedia menerima design sticker yang telah anda reka untuk dicetak menggunakan teknologi moden dan terkini bagi menghasilkan sticker yang bermutu! Tambahan pula, kami tidak akan mengenakan sebarang caj design sekiranya anda sudah memiliki design sendiri.

Print Sticker Design Sendiri

Anda Pernah Dengar Tentang FLEXISPRINT?

FLEXISPRINT adalah sebuah kedai percetakan yang menawarkan pelbagai servis cetakan seperti sticker, banner, bunting, dan sebagainya. FLEXISPRINT adalah salah satu kedai percetakan yang berjaya bertapak lama dalam industri percetakan, iaitu 18 tahun lamanya.

Kejayaan awal FLEXISPRINT ialah dapat menubuhkan KadLestari, khas untuk bakal pengantin dalam mencetak kad undangan perkahwinan semenjak tahun 2007. Kad undangan perkahwinan yang dicipta oleh FLEXISPRINT ini bukan sekadar kad biasa.

Hal ini dikatakan demikian kerana, KadLestari ini semakin popular dalam kalangan selebriti seperti Elfira Loy yang melangsungkan perkahwinannya dengan menggunakan servis daripada FLEXISPRINT. Oleh itu, cetakan yang digunakan oleh FLEXISPRINT terbukti bermutu dan berkualiti tinggi.

Siapa yang Perlu Dapatkan Servis di FLEXISPRINT?

Sebagai usahawan, sudah pastinya anda mahukan perniagaan anda maju dan dikenali ramai. Justeru, kemahuan anda sememangnya seiring dengan objektif kami, iaitu ingin membantu usahawan dalam mempertingkatkan perniagaan dengan kaedah mencetak serta menghasilkan packaging menarik setanding yang diiklankan.

Sehubungan dengan itu, kami bukan sahaja menerima tempahan sticker, malahan menawarkan servis cetakan yang terbaik untuk anda. Tempahan anda, tanggungjawab kami! Tekan pautan ini untuk ketahui pelbagai servis dan produk yang kami tawarkan.

Cara Mudah Cipta dan Print Sticker Design Sendiri

Print sticker design sendiri di FLEXISPRINT hanya bernilai RM30 sahaja! Sebarang caj design tidak akan dikenakan jika anda mempunyai design sendiri. Anda sudah mempunyai design, tetapi tidak tahu cara yang mudah untuk print sticker di FLEXISPRINT? Jom baca caranya di bawah:

Bagi anda yang mahu mencipta design sendiri untuk sticker, sebaiknya gunakan Ai dan berikan softcopy kepada kami. Anda juga boleh cipta design dengan menggunakan apps sedia ada seperti Canva dan PowerPoint, kemudian berikan image tersebut kepada kami dalam bentuk PDF dan JPEG high resolution.

Sekiranya terdapat sebarang permasalahan pada design sticker anda, kami perlu adjust mengikut kesesuaian dan caj akan dikenakan sebanyak RM10 sehingga RM30 sahaja mengikut permasalahan tersebut. Apa tunggu lagi? Tekan pautan ini untuk membuat tempahan bersama kami.

Print Sticker Design Sendiri

Jom Datang ke Lokasi Kami | Print Sticker Design Sendiri

Kami mempunyai dua cawangan di Shah Alam, iaitu di Seksyen 13 dan Seksyen 2. Mari ikuti alamat di dua cawangan kami seperti berikut:

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia, 40100 Shah Alam

Tel : +60378029099
E-mel: [email protected]

https://g.co/kgs/63RYZm
Web: www.flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor

Tel : +60378029099
E-mel: [email protected]

https://goo.gl/maps/n2FaK5fTXU82
Web: www.flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31

Testimoni Print Sticker Design Sendiri

Anda masih ragu-ragu untuk membuat tempahan? Jom tengok video testimoni di bawah:

Tempah cepat, dapat cepat! Buat pesanan segera di sini atau boleh hubungi kami di talian 0378029099. Anda juga boleh layari laman TikTok kami bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut.

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0