fbpx

Siapalah yang tidak gembira apabila diberikan cenderahati sebagai tanda mengingati hari istimewa, betul? Pelbagai majlis seperti majlis perpisahan, majlis anugerah atau tea time, amat sesuai untuk memberikan cenderahati sebagai tanda menghargai seseorang. Oleh itu, terdapat sebuah kedai printing cenderahati murah yang boleh menghasilkan cenderahati dalam kuantiti yang banyak.

Tahukah anda bahawa cenderahati ini bukan sahaja diberikan kepada insan yang sudah rapat, tetapi juga boleh diberikan kepada pelanggan bagi mengukuhkan sesebuah perniagaan? Cenderahati inilah yang dinamakan sebagai corporate gift. Nak tahu lebih lanjut? Mari ikuti perkongsian ini.

Kenapa Pemberian Cenderahati Penting kepada Pelanggan?

1. Pemasaran/Pengiklanan Secara Terus | Kedai Printing Cenderahati Murah

Selain daripada penggunaan sticker ataupun pengiklanan secara dalam talian, pemberian hadiah kepada pelanggan adalah salah satu cara pengiklanan yang berkesan.

Hal ini dikatakan demikian kerana, pengiklanan ini dilakukan secara terus sebaik sahaja pelanggan membeli produk daripada anda. Ia sudah pasti menarik perhatian pelanggan untuk membeli barangan atau perkhidmatan daripada anda bagi mendapatkan hadiah percuma tersebut.

2. Tanda Penghargaan kepada Pelanggan | Kedai Printing Cenderahati Murah

Perniagaan berkembang maju disebabkan adanya sokongan daripada pelanggan. Tanpa pembeli, perniagaan tidak dapat bergerak kerana tiadanya proses jual beli yang mendatangkan keuntungan. Pelanggan umpama nadi utama dalam sesebuah perniagaan, terutama pelanggan tetap.

Oleh hal yang demikian, pemberian cenderahati kepada mereka seolah-olah mempamerkan penghargaan kepadanya agar mereka terus setia dengan produk perniagaan anda. Tiada pelanggan yang tidak suka dengan hadiah percuma. Walaupun dengan memberi sebatang pen, mereka sangat teruja dengan hadiah tersebut.

Kedai Printing Cenderahati Murah

3. Penjenamaan | Kedai Printing Cenderahati Murah

Anda mahukan jenama anda setiasa diingati dan terkenal? Justeru, anda perlulah bijak dalam mengatur strategi pemasaran agar jenama dan logo anda sentiasa dilihat dan berada di serata tempat. Jenama dan logo yang sering kali dilihat oleh pelanggan, menyebabkan mereka kekal ingat berbanding jenama yang jarang sekali dilihat.

Oleh hal yang demikian, pemberian cenderahati adalah kaedah yang paling efektif dalam perniagaan. Cara yang paling berkesan agar jenama anda sentiasa diingati adalah melalui pemberian cenderahati kepada pelanggan agar jenama anda sentiasa meniti di bibir mereka.

Anda berminat untuk memberi cenderahati kepada pelanggan? Tempah segera bersama FLEXISPRINT di pautan ini.

Perkara yang Perlu Dilakukan Sebelum Memberi Hadiah

Sebelum anda memberi hadiah kepada pelanggan, pastikan anda memilih terlebih dahulu jenis cenderahati yang sesuai agar jenama anda sering diingati. Oleh itu, terdapat 3 perkara yang perlu anda lakukan sebelum memberi hadiah, iaitu:

 • Niat/tujuan beri hadiah.
 • Kepada siapa hadiah akan diberikan.
 • Kos cenderahati yang dipilih pastikan berbaloi.

Jenis Pemberian Corporate Gift | Kedai Printing Cenderahati Murah

Terdapat pelbagai jenis cenderahati yang ditawarkan oleh FLEXISPRINT. Hanya di FLEXISPRINT anda akan dapat cenderahati dengan harga yang murah!

 • Calendar Printing
 • Fridge Magnet
 • Lanyard with Printing
 • Mug Printing
 • Non Woven Bag
 • Notepad Readymade
 • Planner Diary
 • Plastic Pen Readymade

Ada banyak lagi cenderhati yang terdapat di FLEXISPRINT. Tekan pautan ini untuk pilih cenderahati yang anda berkenan.

Kedai Printing Cenderahati Murah
Kedai Printing Cenderahati Murah

Anda Pernah Dengar Tentang FLEXISPRINT?

FLEXISPRINT yang telah bertapak 18 tahun dalam industri percetakan ini, pada mulanya hanyalah sebuah gerai fotostat dan percetakan yang dinamakan sebagai Papyrus Servis. Penggunaan teknologi canggih dan terkini dalam dunia percetakan menjadikan Papyrus Servis terkenal dan diberi nama baharu sebagai FLEXISPRINT.

Kejayaan FLEXISPRINT semakin meluas apabila menubuhkan KadLestari yang menawarkan servis cetakan kad undangan perkahwinan kepada orang ramai yang ingin melangsungkan perkahwinan. Pelbagai servis cetakan yang disediakan oleh FLEXISPRINT yang mampu menawan hati pelanggan, termasuk dalam kalangan selebriti.

FLEXISPRINT juga dikenali sebagai kedai printing cenderahati murah kerana mampu menghasilkan cenderahati dalam kuantiti yang banyak dengan harga yang berbaloi.

Jom Datang ke Lokasi Kami | Kedai Printing Cenderahati Murah

Kami mempunyai dua cawangan di Shah Alam, iaitu di Seksyen 13 dan Seksyen 2. Mari ikuti alamat di dua cawangan kami seperti berikut:

FLEXISPRINT SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia, 40100 Shah Alam

Tel : +60378029099
E-mel: [email protected]

https://g.co/kgs/63RYZm
Web: www.flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5

FLEXISPRINT SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor

Tel : +60378029099
E-mel: [email protected]

https://goo.gl/maps/n2FaK5fTXU82
Web: www.flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31

Testimoni

Anda masih ragu-ragu untuk membuat tempahan? Jom tengok video testimoni di bawah:

Tempah cepat, dapat cepat! Buat pesanan segera di sini atau boleh hubungi kami di talian 0378029099. Anda juga boleh layari laman TikTok kami bagi mendapatkan maklumat lebih lanjut.

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0