fbpx

Sedar tak sedar, kita sudah pun berada di penghujung tahun 2023. Ini menandakan bahawa tidak lama lagi, kita akan menyambut tahun baru! Bila sebut sahaja tentang tahun baru, para usahawan terutamanya, pasti akan mula mencari di mana tempat cetak kalendar 2024 yang murah kan?

Tapi anda semua tak perlu risau kerana di Flexisprint, kami ada menyediakan perkhidmatan cetak kalendar murah untuk tahun 2024 ini.

Kepentingan Penggunaan Calendar

cetak kalendar murah 2023

Penting sangat ke penggunaan kalendar ni? Bagi Min, kalendar ini sememangnya penting kerana ia dapat memudahkan kita untuk mengingati sesuatu tarikh penting.

Ia juga boleh dikategorikan sebagai hadiah korporat dan amat sesuai untuk para usahawan jadikannya sebagai hadiah penghargaan kepada pekerja atau para pelanggan.

“Namun, kenapa perlunya untuk cetak kalendar 2024 bersama Flexisprint?”

Hal ini kerana, di Flexisprint, kami ada menyediakan pelbagai jenis calendar dengan harga yang sememangnya istimewa! Harga yang kami tawarkan sudah semestinya berbaloi dengan kualiti kalendar yang sangat terbaik.

Jadi apa tunggu lagi? Jom dapatkan kalendar murah 2024 anda bersama Flexisprint.

Jenis-jenis | Cetak Kalendar Murah 2024 di Flexisprint

Di Flexisprint, kami menyediakan 2 jenis kalendar iaitu:

1. Desktop Calendar / Tent Calendar

  • Hard Stand.
  • Soft Stand.
  • Customize Content Design.

2. Wall Calendar

  • Mempunyai 4 jenis saiz iaitu, saiz S / M / L dan XL.
  • Ready content dan custom header.

Kami juga turut menyediakan pelbagai pilihan saiz bagi setiap jenis calendar, untuk memudahkan para pelanggan dalam proses pemilihan jenis calendar seperti yang diinginkan. Kini, Tuan Puan tidak perlu risau lagi kerana kami di Flexisprint akan sentiasa berusaha merealisasikan setiap pilihan yang Tuan Puan hajati.

Selain itu, Tuan Puan juga boleh mencetak kalendar dengan menggunakan design sendiri tau! Di Flexisprint, kami bukan sahaja mempunyai pelbagai jenis dan saiz kalendar, malahan Tuan Puan juga boleh menghasilkan kalendar mengikut corak dan kreativiti sendiri. Menarik kan?

Mari Kenali Flexisprint

Flexisprint merupakan sebuah kedai percetakan yang tidak asing lagi namanya dalam sebutan para usahawan dan para peniaga luar. Usaha yang besar diperlukan untuk memperkenalkan Flexisprint kepada pelanggan bukanlah suatu perkara yang mudah. Berkat usaha dan kegigihan Tuan Jamil Ismail, yakni pemilik Flexisprint ini, akhirnya membuahkan hasil.

Syarikat Flexisprint juga akan beroperasi selama 19 tahun menjelang tahun 2024 ini. Ini telah membuktikan bahawa kami sangat menjaga reputasi syarikat dan juga kepuasan para pelanggan. Disebabkan itu jugalah, kami berhasrat untuk menyediakan servis cetak kalendar 2024 ini dengan harga yang lebih berbaloi dan murah.

Menjelang tahun baru ini, para usahawan semua perlu pastikan bahawa anda menempah servis cetak kalendar 2024 bersama Flexisprint ya! Nak dijadikan corporate gift boleh, nak diberikan kepada para pelanggan Tuan Puan pun boleh…

Ayuh datang segera ke Flexisprint untuk ketahui pelbagai jenis servis lain yang ditawarkan untuk anda dengan harga yang berpatutan!

Lokasi Flexisprint | Cetak Kalendar Murah 2024

Flexisprint mempunyai dua cawangan di Shah Alam, iaitu di Seksyen 13 dan Seksyen 2. Mari ikuti alamat di dua cawangan kami seperti berikut:

Flexisprint SEKSYEN 13

12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia, 40100 Shah Alam

Tel: +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

https://g.co/kgs/63RYZm
Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke FLEXISPRINT Seksyen 13:
https://waze.com/ul/hw281wf0e5

Flexisprint SEKSYEN 2

14, Jalan Bunga Tanjung 2/16, Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor

Tel : +603-7802 9099
E-mel: [email protected]

https://goo.gl/maps/n2FaK5fTXU82
Web: flexisprint.my

Anda boleh menggunakan aplikasi Waze untuk ke Flexisprint Seksyen 2:
https://waze.com/ul/hw281mzh31

Tempah Lebih Banyak, Lebih Murah!

Buat para usahawan yang ingin menempah dengan kuantiti yang banyak, jangan risau kerana di Flexisprint, semakin banyak kuantiti yang ditempah, semakin murah harga yang akan ditawarkan.

Nak tahu antara para pelanggan Flexisprint yang telah mendapatkan servis cetak kalendar murah 2024 bersama kami? Antaranya ialah, Jamu Ratu Malaya, Fareha, Coway, Genius Aulad, Al-Khauthar Eduqids dan banyak lagi.

cetak kalendar murah 2023

Jadi, kepada usahawan-usahawan yang sedang mencari hadiah korporat untuk tujuan branding mahupun marketing, inilah masa terbaik untuk anda melebarkan sayap perniagaan dengan lebih luas. Jangan lepaskan peluang untuk menempah kalendar anda bersama kami ya.

Untuk sebarang info lanjut, Tuan Puan boleh klik di sini untuk berhubung bersama Sales Team Flexisprint secara langsung mengikut outlet pilihan. Manakala untuk mendapatkan info tambahan tentang servis cetak kalendar 2024, Tuan Puan boleh terus ke website kami.

Kongsi Pandangan & Pendapat Anda
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0